Mil balenes a tocar, sentir l'electrostàtica i el mar!

Amics,

no parem. Després del concert d’ahir a l’Hospitalet i amb les bones vibracions de la nit encara al cos ja enfoquem la setmana vinent. Dimarts que ve serem a la Festa Major de Llagostera. Un poble acollidor de 8.000 habitants que hem vist a la viquipèdia que ja estava habitat des del paleolític. O sigui que fa dies que hi són i que hi fan festes majors. Una aposta segura. De fet això de la viquipèdia és una pràctica habitual dels amics. Poble on anem, poble on mirem què en diu la xarxa, i vulgues o no aprenem coses. Si voleu venir a la Festa Major de Llagostera aquest dimarts, les entrades les podeu trobar aquí

Però dit això parlem d’ahir.

Un bolo a 15 minuts de casa. Tot un luxe. Per la proximitat vam arribar més aviat del compte. Tot anava al seu ritme. Bon temps al carrer, la gent de bon humor, i notes al grup que comencem a sentim l’estiu a la pell (sobretot el primet de Bed&Breakfast!). La primera impressió del teatre és collonuda. Acollidor, amb tot el públic desplegat al mateix pis, molt proper i on pots veure pràcticament la cara de tots els assistents. Abans de començar  ja saps que sortirà aquella xispa amics de l’espontaneïtat. Al passadissos escalfem. La secció de vents escalfa amb estandards de jazz. En Ramon va tocant amb les baquetes totes les parets i taules que troba. Els Amics ens tanquem en un lavabo de 3 m2 a repassar les línies de veu, i en pol aprofita i per passa en net el repertori. Tots concentrats i de cop apareix l’Aitor i ens diu: a l’escenari.

El concert va de fàbula, amb una gent entregada i efusiva aportant la seva part imprescindible a les cançons. I arriba el món submarí de Monsieur Cousteau i de cop tot el teatre treu de la butxaca uns dibuixos d’espècies submarines i l’Hospitalet es converteix en un Mar d’Amics. Una imatge impressionant amb la gent corejant la cançó alhora i movent els peixos de colors ( si teniu fotos del moment peixera no dubteu a enviar-les al nostre correu). Des d’aquí felicitar al club de fans dels Gomets Verds (bloc i facebook) per l’èxit de la seva iniciativa i pel bon rotllo que es va crear al Teatre amb la seva acció. Al concert vam parlar d’en Pol i de la seva xicota de P5 (tot un visionari en les inversions de futur). De la temperatura que hi fa a Tremp als termòmetres del 3/24. De com en Joan Enric i en Ferran noten la primavera a Bed & Breakfast juntament amb el trio de vents. De com en Ferran va intentar seduir a una noia convidant-la a un concert a primera fila, i mil batalletes més.

En acabar vam sortir a signar discos, xapes, samarretes i els dibuixos d’espècies aquàtiques. Preguntant, molta gent ens veia per primera vegada, i d’altres repetien. Un grup de seguidores venien expressament des de Menorca per ser al concert i dues noies es van animar a pujar des de València per ser al bolo. Famílies amb nens que aguantaven desperts fins a les tantes i gent jove que després del concert continuava la festa.

Gràcies a tots per omplir ahir el Teatre Joventut de l’Hospitalet i per la nit tan agradable que vam passar plegats.

Apunta’t a la newsletter