Amics,
1- ahir es va celebrar la Marató contra la pobresa. Els Amics hi vam participar gravant un clip ja fa uns quants mesos al port de Barcelona. Aquell dia feia molta fred i plovia. Per sort no estàvem al descobert: un d’aquells containers industrials ens va servir d’aixopluc. La cançó que vam triar va ser Ciència-Ficció.

2- Aquesta setmana toca concert dimarts i dijous. Demà serem a Llagostera (Gironès). Senyores i senyors, comencen les Festes Majors (rima i tot!) i Llagostera és de les primeres on desembarcarem amb el vaixell ple d’espècies per catalogar. Si us ve de gust venir, les entrades estan a la venda aquí. (aix!)

El segon concert serà a Barcelona. Com molts ja deveu saber, farem un concert Confidencial organitzat per RAC105 a l’antiga Fàbrica Damm. Aquí només es pot accedir amb invitació perquè hi ha aformament reduït. En tot cas aquí teniu més info per si voleu esbrinar més cosetes.

3- Aquest any ens van demanar que recolzéssim la iniciativa Barcelona Ciutat-Concert. Enguany es celebra la segona edició. Aquell dia els protagonistes són els estudiants de música de les diferents escoles que hi ha a Barcelona. La idea és que el dia 9 de juny es celebrin 50 concerts gratuïts i simultanis per tota la ciutat comtal. Ens va semblar una idea fantàstica i vam decidir recolzar-la regalant, per exemple, la partitura de Louisiana o els camps de cotó, que serà interpretada en tots aquests concerts. Molta sort a la gent que ho organitza. Música per tothom

Bon dilluns!

Apunta’t a la newsletter