Recompte de les propostes per a fer els Bed&Vídeos

Amics,

ahir al matí vam passar una estona divertida a l’estudi comptant totes les vostres propostes per a fer uns Bed&Vídeos, i aquí teniu el Top3 dels més votat:

Louisiana o els camps de cotóMatrimoni Arnolfini i Miracles

Tenim mil idees per a explicar-vos les cançons: les línies de veus, xifrats d’acords, parts instrumentals, pandeteres, bateria i autopad etc… Oficialment hem posat fil a l’agulla als tutorials amics. Ben aviat la primera entrega al bloc.

I seguim…Aquest divendres a les 21:00 h serem a l’Hospitalet de Llobregat, al Teatre Joventut amb tot el peix venut des de fa mesos. Moltes gràcies a tots per omplir-lo! Sabem que a les 22:00 h, en ple concert, es juga la final de Copa del Rei entre el Barça i l’Athletic a Madrid. Doncs no patiu, que ho farem córrer tot: en Tete des dels monitors ens anirà passant informes puntual de les coses a destacar del partit.

Va de festivals: s’afegeix al calendari de festivals d’estiu un nou concert: el 4 d’agost serem a l’espectacular escenari descobert del Camp de Mart de Tarragona. Les entrades ja estan disponibles aquí. Tornem a Tarragona, una ciutat amiga que sempre ens ha acollit super bé, i on la festa sempre van al compàs de l’Amparito RocaUs en recordeu per Santa Tecla?

I de festival d’estiu a festival d’estiu. Dir-vos que les entrades pel concert especial que farem el proper 31 de juliol al Teatre Grec de Barcelona van a molt bon ritme. Nosaltres ja hem començat a preparar les cançons que interpretarem amb el Col·lectiu Brossa i el grup de cantants de Gòspel. Està quedant molt guapo, ja veureu!

I més coses: aquest diumenge té lloc la solidària Marató per la pobresa. Nosaltres hi hem posat el nostre petit gra de sorra amb l’acústic de Ciència-ficció interpretat en un container de càrrega del port de Barcelona. Podeu veure les peces de molts altres artistes que també hi han contribuït aquí.

I abans de marxar una molt bona notícia: la família dels amics creix. Estem apunt d’arribar als 50.000 seguidors al facebook i per a celebrar-ho estem pensant en fer-ne alguna.

I fins aquí les notícies de dijous. Nosaltres avui tenim assaig amb tota la banda per repassar temes i mirar coses noves.

Disfruteu del dia!

Apunta’t a la newsletter