Sí, noi, sí. La Final coincideix amb el concert.

Amics,
avui concert a l’Hospitalet de Llobregat amb tot el peix venut des de fa molt i molt de temps. De fet, fa tant temps que encara no es sabia que avui precisament es celebraria la final de la Copa del Rei. Barça o Amics? Hem preparat un seguit de motius perquè us animeu (els que teniu entrada!) a venir al concert si per ventura alguna força us arrossegués cap a davant del televisor.

1) Farem un seguiment del partit. En aquests casos sempre tenim en Kurti i en Tete fent de central de dades. És una central diferent de les altres perquè només informen de les coses bones. O sigui que no hi ha possibilitat que se us posi malament Armengol o Ciència-Ficció, per exemple.

2) El concert és a les 21h i el partit és a les 22h. Només us perdreu la primera part… Que entre que agafen el ritme, que en fallen una, que l’àrbitre ha de posar tothom a lloc amb alguna targeta i tal… Ja s’ha acabat. Les millors coses passen al final dels partits. Pregunteu-li a el Chelsea.

3) Perquè us ho passareu bé… I amb el futbol no saps mai… No, no… Vosaltres mateixos…

4) L’últim equip que va guanyar la copa la va acabar trencant.

5) Perquè si us perdeu aquest concert… ja no en farem cap més fins… dimarts a Llagostera!

Apa, fins aquest vespre!!

 

Apunta’t a la newsletter