Es respira la Festa Major a Badalona

Amics,
dijous vam ser a les Festes de Maig de Badalona. A la tarda al Parc del Turo de’n Caritg s’hi respirava un bon ambient. Els Lori Meyers feien proves de so mentre la tripulació amical anava desembarcant. Era el quart cop que visitàvem Badalona (o el cinquè si comptem el concert suspès per la pluja que finalment es va fer al parc de Ca l’Arnús).

Feia una tarda de primavera. Bon temps, gent que passejava pel parc tranquil·lament, curiosos que s’acostavem a veure les proves i nosaltres feiem tertúlia darrera l’escenari abans de pujar a fer les provar.

Fent les proves de so amb públic

De cop retrobem el primer element que ens recorda que arriba l’estiu. I us preguntareu quin? Doncs els mítics poly-klyns. Aquells elements plàstics que no saps perquè els hi acabes agafant afecte. Indicador clar de festes majors i festivals a l’aire lliure. O sigui que sí, que arriben els concerts d’estiu.

Ja ha arribat l'estiu, ja han arribat els poly-klyns

Acaben les proves els Lori Meyers. Xerrem amb ells, de com els hi va la gira, de què tal per Granada i ens intercanviem els respectius discos. L’Aitor, el nostre roadmanager, ja ens avisa de que tot està apunt per a provar. Pugem i amb la calma que porta el dia anem fent les proves. Surten rodones. Tot al seu lloc, i tot en un temps record. En acabar baixem als camerinos i piquem alguna cosa. De fons sentim el petards de fi de festa. Ara la gent està a la platja cremant el dimoni. La festa es nota a l’ambient i la nit promet. Arriben les 23:15 h puntuals. El parc està a petar de gent. Sentim el xup-xup del públic que ens espera animat. Ens activem! Sabem que serà una nit energètica i intensa. Tenim una hora i mitja per fer el concert. Serà un bolo kohete. Posem la directe i comencem a empalmar les cançons una darrera l’altre, amb ritme i el concert puja i puja.

Gràcies Badalona per aquestes grans Festes de Maig. Gràcies per les per 4 estrelles. Tenim ganes de tornar i seguir posant estrelles!

I abans de marxar recordeu el sorteig que farem al concert de Sant Feliu de Codines. Entre tots els que vingueu sortejarem tres entrades dobles per un concert amb públic molt reduït a Barcelona. Les entrades les podeu trobar aquí i físicament a Different Disc de Granollers.

I per cert, tornen els Bed&Videos. Els recordeu? Ja podeu anar pensant les cançons que voleu que expliquem en format video-tutorial del nou disc.

Salut!

 

 

Apunta’t a la newsletter