Amics,

avui va de sèries. El Capitán ens va fer una entrevista al camerino abans del concert de Mataró. La podeu llegir aquí, al seu bloc de l’Arcadia de Urias. Pels que vulgueu provar sort la idea és relacionar una cançó del nou disc amb una de les sèries que nosaltres mirem. Ja veureu que algunes estan agafades pels pels. Per cert, avui ha tornat la segona temporada de Game of Thrones. No us la perdeu.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=vGW-Yz5Sbjc]

I seguim, gràcies a un comentari al bloc hem vist que la gent del Comú d’Escaldes-Engordany fan un sorteig d’entrades pel concert que farem a Andorra el 19 d’abril a la sala Prat del Roure.

La gent de Berga també ens ha contactat per dir-nos que el Teatre s’està omplint a bon ritme. Si voleu pujar el 14 d’abril a la terra de la Patum tota la info del concert aquí.

Més notícies, com ja sabeu aquest dissabte dia 7 d’abril serem a l’Auditorium de Palma. Abans, però, a les 12:30 h serem a l’Hotel Amic Horizonte (C / Vista Alegre, 1) a la Sala Mediterrani presentant el llibre d’Els Amics a l’Illa.

I ja que parlem del llibre, una molt bona notícia: l’Editorial Cossetània ens acaba de comunicar que el llibre d’Els Amics és al Top5 dels més venuts de no ficció segons dades d’@elbarometre. Moltes gràcies a tots!

I nous concerts confirmats de la gira: El dimarts 29 de maig serem a la Festa Major de Llagostera al Pavelló polivalent i el 16 de juny a Sant Celoni al Teatre Gran Ateneu.

I abans d’acabar avui un Barça-AC Milan de Champions. Nosaltres ja frisem pel partit!

 

 

 

Apunta’t a la newsletter