Igualada, una bombonera (foto: Quim Morales)

Amics, una Igualada impressionant!

La sala era una bombonera, plena fins als topes i amb un públic cantant a ple pulmó des de la primera cançó. Les cançons literalment volavem: Carnaval, Miracles, Ciencia-Ficció, Louisiana, L’home gos, A aquestes alçades de la pel·lícula. Una darrera l’altra. Hi havia ritme i molta energia. Nosaltres vam disfrutar del concert com nens. Ens vam deixar anar i us vam explicar les nostres històries; vam felicitar amb un Monsieur Cousteau a una parella de pinguins (amb foco inclòs) que es casaven i que ho venien a celebrar amb Els Amics; vam fer una connexió futbolera amb central de dades per celebrar que el Barça havia guanyat i vam fer recomanacions musicals. El concert va acabar amb un apoteòsic Matrimoni Arnolfini, i després de dues hores de bolo la gent encara en volia més. I us vam prometre que tornarem a Igualada el proper 7 de juliol en el marc del European Balloon Festival i vindrem amb un 4-3-3. En acabar el concert la gent no marxava de la pista i el dj de la sala va punxar Jean-Luc i 4-3-3 a tot drap i la festa continuava.

Us deixem amb aquest vídeo de Louisina o els camps de cotó que hem trobat per internet: pell de gallina.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=USH_LxY6EOY]

Igualada, gràcies per l’energia d’aquest dissabte.

Pd1: Recordeu que si voleu participar al concurs per a venir a Madrid el dimarts 17 d’abril amb vol+habitació d’hotel + dues entrades pel concert teniu temps fins demà. Tota la info aquí.

Pd2: Passeu una molt bona Setmana Santa. Serem a Palma aquests dissabte 7 d’abril.

Apunta’t a la newsletter