Quina gran terra!

Amics, ahir vam tornar de l’Illa, de la roqueta grossa. Ha estat un bolo fantàstic, d’aquells que et deixen una alegria al cos que et dura tota la setmana.

Comencem: el dissabte al matí, presentació del llibre a l’Hotel Amic. Xerrem del llibre i saludem la gent que ens diu que vindrà al concert. Després dinar, i una volta per Palma. Ensaïmada i orxata d’ametlles per fer baixar a can Joan de s’aigo (anàvem ben assessorats pels natius). A les 6 de la tarda ja fem cap a Auditorum. Fem les proves de so més curtes de la història. A mesura que anem fent concert les proves de so cada cop les tenim més per mà. Tot a punt. Piquem algo abans del concert, però no massa que el concert és imminent.

 Les 10 del vespre. Nosaltres darrera les bambalines per començar i ja sentim el públic aplaudir durant l’espera, i això que encara no hem disparat la intro. Des d’aquell moment ja veiem que serà un concertàs. I efectivament, durant el concert la gent està més estona de peu dret que assaguda a les butaques. Un públic entregat, efusiu. De cop arriba el moment “Palma i punt”! i l’Auditorium s’ensorra. Una a una les cançons són corejades amb força i nosaltres flipem. Sempre que hem vingut a l’Illa hem estat molt estimats, i ahir erem molta gent a l’Auditorium. Gràcies Palma per la nit de dissabte.

Aquí un video no apte per a taquicàrdics:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=nj_dSto1IgM]

En acabar el concert arriba la tradicional firma de discos. Hi havia moltíssima gent esperant. Vam poder xerrar (encara que breument) amb tothom perquè la cosa estava força abarrotada. Vam signar samarretes, pòsters, discos, mans, braços i tot el que es podia firmar. Allò semblava Amèrica.

 I tornarem!

Pd: Nois ja sabem qui són els guanyadors del concurs de Vueling per venir al concert de la Sala Sol de Madrid del proper 17 d’abril: Glòria Noguer Casals+1 i Alejandra Lago+1. Més de 500 persones van encertar la preguntar. Moltes Felicitats noies!

Pd2: En Kurti també n’ha parlat, en tot detall, al seu bloc.

Apunta’t a la newsletter