Quina gran terra!

Amics, ahir vam tornar de l’Illa, de la roqueta grossa. Ha estat un bolo fantàstic, d’aquells que et deixen una alegria al cos que et dura tota la setmana.

Comencem: el dissabte al matí, presentació del llibre a l’Hotel Amic. Xerrem del llibre i saludem la gent que ens diu que vindrà al concert. Després dinar, i una volta per Palma. Ensaïmada i orxata d’ametlles per fer baixar a can Joan de s’aigo (anàvem ben assessorats pels natius). A les 6 de la tarda ja fem cap a Auditorum. Fem les proves de so més curtes de la història. A mesura que anem fent concert les proves de so cada cop les tenim més per mà. Tot a punt. Piquem algo abans del concert, però no massa que el concert és imminent.

 Les 10 del vespre. Nosaltres darrera les bambalines per començar i ja sentim el públic aplaudir durant l’espera, i això que encara no hem disparat la intro. Des d’aquell moment ja veiem que serà un concertàs. I efectivament, durant el concert la gent està més estona de peu dret que assaguda a les butaques. Un públic entregat, efusiu. De cop arriba el moment “Palma i punt”! i l’Auditorium s’ensorra. Una a una les cançons són corejades amb força i nosaltres flipem. Sempre que hem vingut a l’Illa hem estat molt estimats, i ahir erem molta gent a l’Auditorium. Gràcies Palma per la nit de dissabte.

Aquí un video no apte per a taquicàrdics:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=nj_dSto1IgM]

En acabar el concert arriba la tradicional firma de discos. Hi havia moltíssima gent esperant. Vam poder xerrar (encara que breument) amb tothom perquè la cosa estava força abarrotada. Vam signar samarretes, pòsters, discos, mans, braços i tot el que es podia firmar. Allò semblava Amèrica.

 I tornarem!

Pd: Nois ja sabem qui són els guanyadors del concurs de Vueling per venir al concert de la Sala Sol de Madrid del proper 17 d’abril: Glòria Noguer Casals+1 i Alejandra Lago+1. Més de 500 persones van encertar la preguntar. Moltes Felicitats noies!

Pd2: En Kurti també n’ha parlat, en tot detall, al seu bloc.

Comentaris

 1. Sandra

  Aqui “las Chicas McCartney” ens ho vàrem passar estupendament!!! Tant a la presentació del llibre com al concert, i quin concert! Música espectacular, veus meravelloses (quasi us sabeu la lletra de totes les cançons ;-)). El millor moment? no ho tenc clar… però les vostres cares al principi de Bed & Breakfast eren boníssimes.

  Ja comptem els dies que falten per que torneu.

 2. Tolita

  Per no anar tota sola al concert jo vaig arrossegar a dos amics meus que, me sap greu dir-ho, no vos havien escoltat mai! Doncs he de dir que féreu dos fans incondicionals més. Un fins i tot es va enamorar d’en Dani!
  Estareu espectaculars, graciosos, amb uns trinfus… és Palma i punt.
  Lo millor del concert: la vostra simpàtica i les cares que fotieu en colque moment, lo segon millor; quan la gent cantava les vostres cançons a la grada, era una acústica espectacular, pareixíem “los niños el coro”.
  Gràcies per una nit màgica.
  Mallorca vos estima.

 3. patri

  can joan de s’aigo es parada obligada…tinc mono de ses illes!
  i mono de més concerts vostres…

 4. Toni Tornero

  El moment que tothom aplaudia abans del concert va ser boníssim. Li vaig dir als meus cosins abans del concert: “Que em doneu si faig aplaudir a tot l’Auditorium?”. I ells se’n reien de jo. Em vaig posar a aplaudir tot sol, admet que va ser un moment un poc incòmode, i de sobte es va posar a aplaudir tot l’Auditorium. Ens esclafiem de riure!

 5. Glòria

  estic flipant de ser la guanyadora de vueling d’entre més de 500 persones… “quan menys t’ho esperes, és quan tens un cop de sort”. nos vemos dentro de una semana!!

  1. Yas

   Felicitats Glòriaaaaaaaaaaa!!!! Mola molt que una “cara coneguda” del blog hagi guanyat!!! Sal y disfruta!! 😀

 6. Marian

  Va ser un concert fantàstic, m’ho vaig passar taaaaaan bé!!! Em vaig emocionar molt amb totes les cançons, si fos per mi, hauria estat de peu des de la primera fins a l’última!!! Les dues hores van passar com si fossin 5 minuts!! Gràcies per una nit màgica!!

  Per cert, vaig coincidir amb n’Eduard i en Dani a l’avió de Bcn a Mallorca! I em vaig asseure al costat de n’Eduard, a l’última fila de l’avió! hahahaha Tens un fill guapíssim!!! 🙂

  Esper q hagueu gaudit d’aquests dies per Mallorca i que torneu ben aviat!

 7. Toni T

  Enhorabona. Els meus fills hi anaren (també a Xocolat) i fliparen. Jo també vos seguesc però m`hi va ser impossible anar i estic rabiós. Esper que tot vos vagi bé i que la música nostra avanci com es mereix.

 8. Júlia

  Jo també vaig coincidir amb L’Eduard i el Dani a l’avió i en sortir em vaig fer una foto amb ells… Gràcies a això i a què van ser molt simpàtics i agradables, aquella mateixa tarda vam comprar entrades pel concert i també el disc! I va ser genial, de veritat… Gràcies nois!! :))

 9. Marta( I love amics de les arts)

  Hola Amics!

  Molt feliç de que el concert a Palma anés tant i tant bé! Us ho dic sempre, però us mereixeu que tot us vagi genial! Molt feliç també de que la Glòria hagi guanyat el cocnurs de vueling, ja t’he felicitat però ho toranré a fer per aquí…. Moltes felicitat guapa! T’ho mereixes moltíssim! Gaudeix molt!

  PD: Per cert Amics, li va agradar moltíssiiiim la foto dedicada a l’Alain! Moltes gràcies de nou!

  Bon dimarts i pantalons!

 10. Festucs

  Moltes Felicitats pel concert de Palma! .Per mi sou dels grans i no us ha d’estranyar gens que la gent reaccioni d’aquesta manera als vostres concerts. Vosaltres ho doneu tot i nosaltres també!

  Ostres! 500 persones són moltes! amb la feinada que vaig tenir per descobrir les vostres edats… vaig haver de fer un estudi a partir d’antics article i cròniques del bloc, i després calcular fent teories… La cosa és que també l’he encertat, però mai tinc massa sort en els sorteigs. Creuaré els dits pel pròxim…

  P.D. #A4… 🙂

 11. Cris

  El concert increïble, encara tremol quan hi pens! Una passada en sèrio! Moltíssimes gràcies per aquell meravellós vespre, sempre sou benvinguts a Mallorca!!!:D

 12. ana

  uohhhh!!m’alegro que hagi anat tant be el concert!!se d’un que estaria encantat..es la seva terra jejejejejeje!! :)!!..doncs si hi torneu i puc alomillor m’animo anar que fa molt de temps que no vaig a Palma!! :)!!

  Petit apunt el brenar be eh??anda que us cuideu be!! jejejejeje!! :)!!ensaimada, xocolata,orxata..quina enveja jejejejeje!! :)!!

  I el video efectivament no apte per cardiacs jajajajajaja!! xD!!

  I be m’alegro molt per les dues noies que han guanyat..jo vaig participar per anar a Madrid pero no he tingut sort!! i perque es dimarts eh??que sino hi anava segur! :)!!

  be nois doncs agafar forces aquests dies i fins divendres al següent concert jejejeje!! :)!!

  Salut!!
  Ana Giménez

 13. Carla serra(Amigues dels Amics)

  Suposo que pe’l que expliqueu va ser genial, i jo contant els dies per el dia 28.
  A per cert, entre els 4 quina edat sumeu??? Quants anys té cadascu???

 14. Leslie

  Varem disfrutar moltissim i varem riure en vosaltres!!!
  gracis per aquestes lletres i aquestes veus!!

 15. Núria

  La veritat esque no m’esperava que el concert fos tant flipant!! La gent des del minut 1 ja ho donava tot i els amics van fer el mateix per nosaltres. 🙂
  Per cert… a part dels poster que venen els dies de concerts, en puc aconseguir per alguna altre via?? Esque quan el vaig anar a comprar ja no en quedava ni un, i ja li he fet un raco a la meva habitació!! 😉

 16. Jerònia

  Amics!
  Va ser una autèntica passada, la veritat és que no m’esperava que fos tan i tan emocionant. Per jo que he anat a molts concerts però tots ells a Barcelona vaig estar molt contenta i satisfeta que a Palma haguem disfrutat tant com ho vàrem fer aquest dissabte! Jo també crec que va ser un concertàs, un dels millors que he anat de Els Amics i ja en duc un parell gros…Moltíssimes gràcies a tots quatre per fer-nos disfrutar així! 🙂

 17. Bel

  Vaig anar al concert amb sa meva filla……nomes coneixia una canço del grup i he de dir que vaig sortir encantada del concert. Esper que torneu aviat a s’illa per disfrutar de ses vostras cançons i de un ambient com es des dia des concert. Gracies al grup per pensar amb nosaltres

 18. Neus

  Quina passada de concert!!! Nomes tinc onze anys i quan veniu a Mallorca em deixeu més sadisfeta que si em regalassiu trenta gelats!!!:)
  Ah!,i per cert quan tornareu a Mallorca? :p 😉

  Neus:)

Deixa un comentari