Serà el bolso de la Lucy Perales? Demà us ho expliquem al post.

Amics, després d’aquest divertit cap de setmana amb el concert Lucy Perales de l’Auditori de Granollers amb un ple fins als topes, gràcies Granollers per l’acollida (#lucyperales) (pels que no sapigueu de què va demà extensa crònica al bloc) i el concert del Municipal de Berga sueltos com mai amanit pel porró de barreja de Patum de Cal Travé (demà també crònica detallada) us deixem amb dues notícies molt guapes:

Per celebrar que arriba Sant Jordi ens acabem de dir que el disc “Espècies per catalogar” sortirà encartat amb el diari La Vanguardia aquest proper dissabte i diumenge 21 i 22 d’abril. Així que nois, durant un parell de dies els quioscos de tot Catalunya faran de botiga de discos i us portaran les Espècies molt a prop de casa.

La nostra botigueta d’Els Amics també es prepara pel Sant Jordi. Al llarg d’avui posarem a la venda Cd’s, llibres i pòsters signats per nosaltres (amb dibuixos inclosos). Estigueu atents. Les unitats són limitades.

I dir-vos que nosaltres comencem la nostra particular Setmana fantàstica: 5 bolos en 7 dies. Dimarts a Madrid a la Sala Sol; dijous a Escaldes-Engordany, Andorra; divendres a Palafrugell a la Bòbila; dissabte a Manlleu al Passeig del Ter i diumenge a la gran Plaça de Braus d’Olot. Això és rock’n’roll família!

Que comenci la setmana!

Apunta’t a la newsletter