Amics,
després de la nit madrilenya a la Sala El Sol (ben aviat la crònica extensa del viatge) reprenem la setmana fantàstica amb un pòquer de concerts. Aquesta nit és el torn d’Andorra. Ja estem en ruta cap al país dels Pirineus. No sabeu les ganes que teníem que hi sortís un bolo. Des del principi dels amics ens havíem plantejat com a repte anar-hi. I és maco pensar que aquesta nit es farà realitat. La Sala Prat del Roure d’Escaldes-Engordany és el lloc on per fi podrem cantar: “I ens pararem a Andorra a comprar-te un perfuuuum”. Ja som a la carretera enfilant la collada… Tranquls, sabem que hi ha un camí per baix. Us recordem que no hi ha link per comprar les anticipades online. Els que vulgueu venir podeu comprar-les a taquilla o en aquests llocs.

Els Amics de Quart Primera

I demà un altre concert a un lloc que no hem visitat mai: Palafrugell. En un dia canviem muntanya per platja, prats i roures per flors i violes. Ens fa molta il·lusió anunciar que aquest dia no estarem sols. Bé, a veure si ens entenem… Sols no ho estem mai per sort… Però aquell dia tindrem com a companys d’escenari un grup amic: els 4t 1a (Quart Primera). Es troben a la recta final de presentació del seu primer disc El món en un cafè. La banda (pels que no els conegueu) té al capdavant en Pere Jou i fa un pop acústico-lluminós. Ells seran els primers a actuar. El concert està emmarcat dins el festival Flors i Violes. És tot just el segon concert a les comarques gironines. IMPORTANT: Les anticipades van a 18 eur i les de taquilla a 23 eur. Per tant si algu ja té clar que vindrà que aprofiti!

Salut!

PD: Recordeu que aquest cap de setmana La Vanguardia encarta Espècies per catalogar (dies 21 i 22). Més info aquí.

Apunta’t a la newsletter