Us desitgem un feliç Sant Jordi a tots

Família, acabem de passar la Setmana fantàstica: Madrid, Andorra, Palafrugell, Manlleu i a la reserva ens queda el concert d’Olot ajornat pel proper 1 de maig. Però després d’una setmana fantàtica comenca una Setmana re-fantàstica: un dia maratonià de Sant Jordi (feliç Sant Jordi a tots),  tres Teatres Coliseum de Barcelona (dijous, divendres i dissabte) i un Teatre Clavé de Tordera el diumenge. Tots quatre concerts amb les entrades exhaurides! Moltíssimes gràcies a tots pel vostre suport i omplir els teatres.

MARATÓ DELS AMICS

Així doncs, pels que volgueu fer la Marató de Sant Jordi amb nosaltres us deixem la ruta d’Els Amics (#amicssantjordi) :

10:45 Comencem el dia a Catalunya Ràdio: ELS MATINS d’en Fuentes a la unitat mòbil que tenen instal·lada a Plaça Catalunya. Hi tocarem un parell de cançons en acústic: Louisiana o el camps de cotó i Tots els homes d’Escòcia.

11:30 a Rac1: EL MÓN A RAC1 amb en Jordi Basté als Jardinets de Palau Robert (Passeig de Gràcia). Allà  tocarem Ciència-ficció amb guitarra, ipad i melòdica. Tot un repte.

 17:10 A la tarda ens trobareu en directe a l’escenari de la CADENA SER  que tenen muntat al c/ Casp 6 al programa LA VENTADA de la Gemma Nierga. Hi farem dos acústics: Louisiana o els camps de cotó i Tots els homes d’Escòcia.

 18:05   Després ens arribarem a 40 PRINCIPALES  al programa 40 POP

 18:15-19 Dos amics ens escaparem a firmant llibres a El Corte Inglés de Plaça Catalunya. Al mateix moment els altres dos serem a la mateixa hora a l’ABACUS de Plaça Catalunya.

19-20h  Tots quatre ens retrobem per signar llibres a la CASA DEL LLIBRE- Passeig de Gràcia.

 20-21h I el remate final serà a la Llibrebria CATALÒNIA (Ronda Sant Pere, 3). Us hi esperem

 SOUVENIRS D’ANDORRA

Els Amics en ruta

Amics, el dijous passat, en ple equador de la setmana fantàstic, enfilem cap a Andorra, cap a Escaldes-Engordany. Dues opcions, passar per Lleida o pels Túnels del Cadí. El GPS ens marcava pràcticament el mateix temps, així que decidim anar per Lleida i fer País. Arribem al País dels Pirineus i ens donen la benvinguda els seus cims nevats, l’Iñaki i l’Anna de Cultura.

Ens donen la benvinguda els cims nevats del Pirineu andorrà

La sala Prat del Roure és molt guapa i ens han dit que les entrades estan exhaurides. Així que la nit promet.

La nit promet! Entrades exhaurides i una sala collonuda

Després de les proves de so anem a l’hotel a deixar els trastos. Pel camí ens trobem un pòster promocional del concert amb Els Amics pràcticament a tamany real, com aquells que va fer encomanar la mare de l’Eduard per posar darrera la porta del bany.

Sortint del póster

A les 22h hores arranca el concert. Ens havien dit, mentres sopàvem, que el públic andorrà era molt tranquil i pausat però nois el públic que ens vam trobar el dijous passat no sabem de quin país venien: energètic, amb ganes cantar, d’aplaudir i de passar-ho molt bé. El concert va sortir a dalt de tot des del primer cop de bombo. Cantaven totes les cançons amb energia. Destacar el moment Déjà-vu quan vam agafar la Roulotte per seguir els del Tour i parar a Andorra a comprar-nos un perfum i a el Tren Transsiberià quan vam passar pel Ball de Santa Anna, per la petita però matona parròquia d’Escaldes-Engordany i per la torra de Caldea. El concert va acabar amb el Matrimoni Arnolfini i prometent que tornarem ben aviat. Que sí!, que allò és Andorra, un altre país, però que amb un públic així d’entregat és com si toquéssim a casa.

Caldeas Tower

Després del concert vam sortir a signar discos, llibres, samarretes, entrades i tot el que es pogués signar.

Per celebrar la nit vam anar a fer un beure al Bar Califa, a pocs metres de la sala. No tenim imatges del moment però ja us ho podeu imaginar.

Arribats a l’habitació de l’hotel i per fer venir la son vam fer una sessió de fotos d’Estocats de bona nit i uns 10 minuts de Dexter que la passaven per la tele.

Estocats de bona nit i vam dormir com els àngels

Gràcies Andorra, gràcies Escaldes-Engordany. Gràcies per la vostra energia. Tornarem!

Pd: L’endemà al matí després de l’esmorzar continental ens vam escapar a fer una visita pel poble. I no sabeu a quin ens vam trobar? Sí, a un amic de l’home gos.

Del concert han dit:

El periòdic d’Andorra: “I per fi van comprar un perfum” 

Diari d’Andorra: Festa d’Els Amics de les Arts amb ple a Caldes.

 

Apunta’t a la newsletter