Amics,
ja som en ruta. Ara mateix estem a la carretera a 120km/h en direcció a l’aeroport del Prat. Madrid ens espera. Tenim moltíssimes ganes de començar la nostra setmana fantàstica (això és com el Barça… molta feina en poc temps). Anirem informant puntualment de tot el que vagi passant durant el dia a través dels canals habituals (Twitter, Facebook, Instagram…) Esperem que aquesta nit la Sala El Sol sigui una petita bombonera.

Granollers (o el dia que va néixer Lucy Perales)

Cada bolo d’Els Amics té personalitat pròpia i té les seves anècdotes. Els que hi ereu sabeu de que va però segur que molts us heu preguntat que coi vol dir això de Lucy Perales. Un cop acabat el bolo a la ciutat de blancs i blaus, el Twitter n’anava ple. Lucy Perales! Lucy Perales! Hashtags, perfils, intents de TT… Aquella nit va néixer un monstre que ens perseguirà durant la resta de la gira. Érem a mig concert quan una part de la platea va començar a cridar “Tu sí que vales!”. A l’escenari vam quedar tots morts. Els quatre ens miràvem els uns als altres rient. Els quatre???? No! L’Eduard (un home que no té tele a casa) feia cara de no entendre res de res. Mentre l’Auditori seguia dempeus cridant, el nostre home banyolí es va acostar al micro i va dir: “Qui és aquesta Lucy Perales?”. I allò es va ensorrar. Vam haver d’aturar el concert durant uns minuts per explicar a l’Eduard que la cridòria feia referència a un programa de televisió, escenari on la gent surt i fa coses. Molt gran.

Va ser un plaer tornar a Granollers, al Vallès Oriental, a la terra dels Blaus i Blancs i sentir de nou la vostra  enorme acollida!

Foto de família sopant a cal Travé de Berga abans del concert. Aliment pel cos i per a l’esperit!

Berga (o la Barreja de Cal Travé)

Competir amb el Barça a nivell d’horaris mai és fàcil. El concert i el partir van començar a les 22.00 i van acabar a les 00.00. Però música i futbol no tenen perquè estar renyits. A la segona cançó ja vam anunciar que en Tete (el nostre tècnic de monitors) tindria un ull al Twitter i ens cantaria els gols a través de l’auricular. Al final victòria del Barça i victòria dels Amics en un Teatre on la temperatura va anar pujant a poc a poc fins a disparar-se. Patim, patam, patum. N’hi van haver moltes de bones. En Joan Enric, per exemple, va patir un atac de riure en directe quan parlava de’n Pol Cruells i el 3/24 que no li va permetre continuar explicant la història que precedeix “A aquestes alçades de la pel·lícula”. També vam felicitar a en Jordi (o Javi) que aquell dia feia anys. Ell i la seva parella van ser dels últims a comprar l’entrada.

El bon rollo que hi havia a l’escenari va forjar-se clarament a Cal Travé (el nostre restaurant preferit a Berga). Sempre que hi venim és un lloc de parada obligatòria per nosaltres. Aquella sala que hi ha al pis de baix, amb el foc sempre encès…En Marc i la seva família ens tracten com si fóssim a casa. Tomàquets de l’hort, botifarra blanca casolana, flam de mató i una meravellosa barreja de Patum per aclarir les goles abans de pujar a l’escenari. Gràcies!

Àpali! Avui bolo a Madrid. Ja us direm com ha anat!

Comentaris

 1. ana

  Decidament haig de presentar a l’Eduard al meu cosí jajajajajajajajajaajajajajjajaa!!son iguals!! ell tampoc te tele a casa seva i a més es diu Edu, així que tenen bastant en comú!! pero de veritat per haver-ho vist jajajajajajajajajaja!! xD!! Eduard ets unic!! xD!!doncs jo ja estava pensant i en serio ja buscava pel google qui era la Lucy Perales jajajajajajajajaa!! xD!! I em va dir el Toni de la Torre per twitter que havia gaudit com mai, que mai s’ho havia passat tant be!! jejejejeje! :)!!si es que sou unics jejejejeje!! :)!! I totalment d’acord heu de fer samarretes de la #lucyperales jajajajaja!! xD!!

  I be ja vaig veure també a Berga que va anar be la cosa…m’encanta la foto, el Ferran allà de cap de taula jejejejeje! :)!!anda que no vau menjar be i beure be tambe jajajajajaja!! xD!!m’alegro que ane tant be!! :)!!

  I be ara rumbo a Madrid!!que vagi molt be aquesta nit!! :)!!!
  Salut i fins aviat!!
  Ana Giménez

 2. Mª Angels

  Amics, tinc molta pena perque no puc anar al concert del 28 d’abril a Barcelona.!! Si algú està interesat haig de vendre la meva entrada, al preu de cost, naturalment! Em podeu trucar al 658470508 . Que algun altre ho pugui disfrutar!!

 3. Albert

  Increïbles a Granollers Amics!!! Algunes coses a comentar del concert:
  – Fantàstica interpretació de l’Home que dobla en Bruce Willis (no farem spoilers…).
  – Ferran, genial durant El Matrimoni Arnolfini.
  – Impressionant el moment del Tren Transiberià amb en Dani al piano i en Joan Enric seient al costat.
  – Fugaç aparició de l’Aitor cap al Joan Enric perquè la llum de la pobra dona de la fila 20 no s’apagava.. xD
  – Lucy Perales… sense paraules! Et compadeixo Eduard, estigues orgullós de no saber sobre aquests programes… 😉

  I amb moltes ganes d’un altre concert Amics! Seguiu sent els millors!

  A l’enllaç al meu nom trobareu un video del concert (intro + Louisiana). I és que a primera fila se us veia molt bé!!! 😀

 4. Marga

  Hola!!!
  Felicitats pel concert de Granollers!! Em vaig quedar amb moltes ganes de més Amics!

  Albert, el de la fila 20, no era una dona, sinó un home! Ai que quan vau dir que hi havia dos seients buits…ja pensava que érem una amiga i jo que vam entrar quan ja havieu començat, just al costat del senyor Siso (el de la fila 20!) hahaha

  Per cert, em va encantar “Tots els homes d’Escòcia”. Mira que al cd em va passar més desapercebuda, i al concert, genial!.

  Ah! I em quedo amb la cara de l’Eduard de no saber de què va això de la Lucy Perales, en Joan Enric explicant-li, tot tronxant-se de riure, i d’altra banda els moviments irrepetibles tot tocant i ballant d’en Ferran al baix, i d’en Dani al piano!

  bona continuació!! Fins la propera!

  1. Albert

   És que des d’allà baix semblava que enfoquessin a la dona! tot i que ja em vaig imaginar que es referien a l’home al veure que parlaven amb ell.. xD

 5. Festucs

  Un moment, si us plau. Vull un video del moment Lucy Perales (existeix?)! M’estic pixant de riure imaginant-me la situació. Eduard ets MOLT GRAN!!!

  Moltíssima sort a Madrid!

 6. Sisu

  No sóc la Lucy Perales, sino en Sisu de la fila 21.

  Un plaer haver vingut al vostre concert, tot i arribar tard (a mitja canço de Carnaval), va ser fàntastic les dues horetes de concert.

  Ens veiem a la Ciutadella de Roses, però allà segur que no controleu tant bé les entrades dels incondicionals i podré escoltar la primera canço.

  Moltes Gracies.

  PD: ens va faltar el 4-3-3 per la coincidncia de les semifinals.

 7. Marta( I love amics de les arts)

  Hola Amics!

  Que vagi genial el concert d’aquesta nit a Madrid! Segur que serà un gran éxit! M’hagués agrada’t molt veure el moment de l’Edu preguntant per la Lucy Perales! jajajajajaja…… Que gran que ets Edu!

  Bon concert i pantalons! 🙂

 8. Natàlia

  Hola Amics!

  Ha, ha, ha! Molt bo el tema Lucy Perales!

  Jo seré una de les afortunades que assistirà com a públic en un dels concerts d’aquesta setmana maratoniana ( Manlleu) però estic una mica preocupada. Això de que aquell dia també coincideix el Barça-Madrid…. ai, ai, ai… a veure si amb la suma de tota la setmana i la ressaca del partit ens arribareu fets una coca! 😉 Esperem que el barça guanyi així segur que arribareu més animats!

  Bona setmana i fins dissabte!

 9. Anna Doblen

  sou tan grans… xDDD per favor algún vídeo del moment Lucy Perales!!!!!! només de pensar-hi ja m’hi pixo! podrieu incorporar-ho a l’espectacle.

  Molta sort a Madrid i molta energia per la super setmana fantastica que us espera! esteu que ho peteu i no es per menys!!!

  PD: a l’instagram varem riure molt intentat descobrir de qui era cada camisa! només vaig pillar la d’en Ferran, maquissima per cert jejeje

 10. Marc Serarols

  Felicitats pel concert a Berga, vem disfrutar-hi molt amb la familia i els amics
  Recordo molts bons moments, … com bé expliqueu molt divertit el tema Barça, sobretot quan vàrem cantar el gol de la victòria en directe … genial el moment d’en Joan Enric quan es va descollonar de riure, molt i molt encomanadís,… les converses que teniu abans de cada cançó son una part essencial de l’espectacle i ho domineu de totes totes … respecte a la música, en directe encara guanyen més les cançons del disc nou, brutal els camps de cotó … i fantàstiques les adaptacions del que ja podem començar a anomenar els clàssics …
  nomès un però … devieu tenir pressa al marxar … alguns esperàvem poder saludar-vos
  Fins la propera, i que tingueu molta “merda” a Mordor!

 11. Alícia

  Ja,ja,ja quina tronxamenta!! He plorat de riure i tot!! Quina llàstima haver-me perdut aquest gran moment de l’Eduard!! És tan feliç aquest home!! Que bo!! Ningú no enregistrava en vídeo aquell moment! Que gran Eduard!! Com li diem a una amiga meva….ooollleeeee tuuuuu!! 🙂
  Vagi molt i molt bé.

 12. Marc Travé

  Ei nois, sóc el Marc del Restaurant !!
  Moltes gràcies per recordar el moment del sopar aquí al blog, sou una gent molt maca,amable,divertida….vaja una: clientela collonuda!!… músics, manager, road manager, les noies, tècnics….a tots gràcies.
  Jo simplement estimo la meva feina i la faig com millor puc!!…A tothom li agrada que li diguin que fa les coses bé i és per això que estic mot content de la vostra crònica.
  Va ser un concert fantàstic a Berga, tothom en parla, va ser molt divertit.El nou disc és tant bo!!
  Com que vosaltres també es nota que us agrada el què feu i ho feu molt però que molt bé, també us vull felicitar per el concert, per venir i pensar amb Cal Travé i per la vostra amabilitat amb tot moment.
  Desitjar-vos la millor sort del món!! Potser ens veiem a Andorra!!
  Salut i molt gana!!

 13. Miquel Valls

  Hola Amics,

  Molt guapo el concert a Berga. En directa la vostra música encara guanya molt més. Un final espectacular amb el Tren Transiberià, però no puc estar de dir-vos que la vostra “fuga” del teatre ens va deixar a tots un mal regust de boca. Sincerament, no podeu anar anunciant per les ràdios locals que us agrada molt el tracte amb el públic i que al final del concert sempre us quedeu a firmar autògrafs i parlar amb la gent. Moltes persones us esperàven a fora del teatre i moltes d’elles compràven els pòsters per poder ser firmats, però com diu la vostra canço “L’home que doble en Bruce Willis” molts erem els que estàvem a fora afirmant que sortirieu, però entre el/la “segurata” que no va deixar entrar a ningú ens va quedar la sensació que “L’home els hi diu que en Bruce Willis és un amic seu,però ningú no se’l creu.”

  I han aspectes que s’han de cuidar. Molta sort i endavant.

  1. Festucs

   Que raro que no es quedéssin a parlar amb el públic… I no us van avisar de que no sortirien? Segurament, va passar algun imprevist. Noi, em sap greu, però crec que tens raó i aquestes coses han de vigilar-les. Espero que el pròxim cop us puguin firmar el disc!

  2. ana

   Entenc Marc la teva decepció…la veritat es que fot perquè esperes que sortin i al final quedar-te amb les ganes et quedes amb aixó un mal regust a la boca…La veritat es que em va extranyar quan ho vaig llegir pel twitter que la gent ho deia…pero també pensa que no es que ells no vulguin es que de vegades el temps se’ls hi tira a sobre i per ells ja voldrien quedar-se sempre i sortir i estar una estona amb tothom pero de vegades es una mica lios i ja dic el factor temps molts cops juga en la seva contra..Se que fot i t’entenc perfectament,perque estas alla esperant i amb moltes ganes…Pero ja dic de vegades no es cosa seva, perque ja dic per ells encantats..tot i aixi ja veuras com segur que el proxim cop tindrás més sort! :)!!

   1. ana

    Deu meu senyor com estem!!ja t’he canviat el nom sense voler!! on tinc el capjo també!! :P!!Miquel volia dir perdona la confusió…

 14. Carme Ginesta. Entrades d'última hora! Fila 22, butaca 9

  Jordi, es deia Jordi.

  Un gran concert, ho vam passar de conya.
  Molt bona la iluminació, és broma!! esteu fets uns cracks!

  I moltes gràcies, tot i que vaig passar la vergonya més gran de la meva vida, vau fer que fos un dia molt especial!! De ben segur que ho recordarem sempre!!

  Ens veiem a la propera gira, i esperem no comprar les entrades a última hora!!

 15. xaviblanch

  ostres Eduard ets un cas com un cabas!!!!!!!!!!!! 😀
  Lucy Perales podria ocupar la vacant que va deixar l’home que treballa fent de gos.
  Un forta abraçada amics, i una altra a Lucy Perales!!!!!!!!!!

 16. Carla serra(Amigues dels Amics)

  Volem veure videos de la part de lo del Lucy Perales.
  Es nota que el Barça i el Madrid, volen fer els mateixos passos, ahir el madrid 2-1 a favor del bayern( bona noticia) avui 1-0 a favor del Chelse (mala noticia)
  Ens veiem el 28 a Barcelona

 17. Mar i Salva

  Lucy Perales! Lucy Peraleeees! Jajajjajaaaaaaaaaaaaaa !!!! No podem parar de riure!!!! Quina risa!

 18. Josep Huvradó

  Hola amics. Jo soc l’ amic de la “tieta Nuri” ..La “supertieta” i ara ja padrina em va regalar el vostre disc i li estic molt agraït i a vosaltres per dedicarme´l. Es el primer disc que tinc dedicat pels artistes i això que ja no soc ben jovenet.Em faig un tip de senti’l al cotxe
  Desitjo que tingueu un bon concert a la meva ciutat “Aulot” el proper diumenge, i esperem que no plogui.Molts de “recadus ” des d’ Aulot.
  Respecte a lo de la Lucy Perales els hi pots esplicar que degut als teus origens de poble encara no ha arribat les modernitats. “Vamus mu sel.la!!!!!!”

Deixa un comentari