Per previsió de pluja el concert de demà s'aplaça a dimarts 1 de maig

Òmnium Garrotxa i l’empresa Clip, els organitzadors del concert, han decidit aplaçar el concert de demà a Olot pel proper dimarts 1 de maig. Les causes són la previsió de pluges per demà a la capital de la Garrotxa. Així doncs el concert es farà al mateix lloc, a la plaça de Braus, a les 20 h el proper dimarts 1 de maig.

Sabem que sou molts. L’organització ens han comunicat que hi ha més de 1400 entrades anticipades venudes, per tant, esperem que pogueu llegir això a temps.

Les persones que hagin adquirit les entrades i no puguin assistir al concert el dimarts 1 poden recuperar l’import de l’entrada: a) els que les hagin comprat a través del Telentrada rebran un correu electrònic on els informaran del procediment que han de seguir. b) els que les hagin comprat al Teatre o a Òmnium Garrotxa cal que es dirigeixin a les oficines respectives i allà se’ls retornarà l’import.

Molts gràcies i us hi esperem a tots!

Els Amics de les Arts

 

Apunta’t a la newsletter