Tornem a la carretera

Amics,
després del bolo de Palma i d’unes petites vacancetes entre ensaimades, cocarrois, cotxes de lloguer i ciclistes alemanys, tornem a l’activitat habitual. Aquests dies ens han anat bé per descansar i agafar una mica d’aire. Amb les piles ben carregades la gira d’Espècies per catalogar torna al Principat per visitar Granollers i Berga.

A Granollers hi hem actuat un parell de vegades, la última va ser per la Festa Major de Blancs i Blaus fa dos anys. Us en recordeu? Va ser un bolo molt boig, amb moltíssima gent. Aquest cop no anem a cap plaça sinó a l’Auditori. Si algú de vosaltres està pensant en venir… Ull! Les entrades es van acabar fa uns dies.

I dissabte serà el torn de Berga. Els dos cops que hi hem anat ha estat per tocar a La General (primer amb la formació de quatre i després amb baix i bateria). També molt bon ambient… i bon menjar. Aquest cop tocarem al Teatre Principal. Aquí si algú s’hi vol apuntar sí que en queden algunes. Fa un parell de dies va sortir el link per comprar-les online a través de Ticketea. Aquí el teniu. 

 I més coses…

En breu actualitzarem l’agenda de concerts amb els nous bolos programats pels mesos de juny i juliol. De moment un petit tastet, una avanzadilla, un tràiler… Entre d’altres, Els Amics de les Arts actuarem al Faraday Major de Vilanova i la Geltrú compartint cartell amb Mishima, Oliva Trencada, Beach Beach i Línia Maginot. Com sabeu, el Faraday és un festival de música independent que combina artistes internacionals amb gent de casa nostra. L’any passat van inaugurar el Faraday Major i el Faraday Tardor que són dos dies puntuals on el festival organitza més concerts a diferents punts de Vilanova. Podeu trobar les entrades aquí.

I… last but not least… Els Amics hem col·laborat amb La Marató de la Pobresa que TV3 organitza aquesta tardor. Fa uns dies ens van portar fins al Port de Barcelona on vam gravar Ciència-Ficció a dins d’un contenidor industrial. Aquí teniu el tràiler…

Àpali! Bon dia!

Comentaris

 1. ana

  Primer de tot que vagi molt be demà a Granollers i dissabte a Berga!! :)!!segur que hi haura molt d’ambient i serna dos grans concerts!! :)!!

  I que guay lo del Festival Faraday!!! :)!!!no he anat mai a cap festival i la veritat es que ja en tinc ganes!! aixi que allà ens veurem!! :)!!

  I qua guay el trailer de la Marató de tv3 contra la pobresa!! Els containers aquests donen un impressio…son enormessss!! :)!!una miqueta estrets per aixó alla tocant no?? la veritat es que es superoriginal!! :)!!ja tinc ganes de veure la Marató i poder veure l’actuació al complet jejejejejeje!! :)!!!

  I com he dit abans que vagi molt be demà i dissabte!! :)!!
  Salut i fins aviat!!
  Ana Giménez

 2. Marian

  Hola! Sí, és molt maco el tràiler i original com la cançó.

  A més a més aquesta cançó m’agrada molt perquè jo treballo a una empresa japonesa i clar em fa molta gràcia. És diu Sharp i quan comença la cançó jo tinc la meva versió: Sharp una empresa japonesa…

  Bé, que vagi molt bé aquest cap de setmana!
  Marian

 3. Festucs

  Que grossos aquests contenidors, no ho semblaven tant!

  Només queden dues setmanes pel Coliseum… i ja hi ha ganes!

  Hi ha programat algun concert per algun nombre petit de persones tipus sala com l’Heliogàbal? Crec que estaria molt bé!

 4. Glòria

  algú ha vist la peli “Contraband”? (encara potser la fan en algún cinema…) Part de la peli passa en un vaixell, i un contenidor d’aquests hi juga un paper molt important…

 5. Pastanaga

  Genial la idea del contenidor.
  La imatge dels parcs logístics aquests plens de contenidors apilats, distribuïts formant carrers, amb la idea de que n’hi poden haver de buits però també de plens de ves a saber què, sense saber d’on han vingut, a on han d’anar, o per on han estat…. M’encanta!!

  Per cert, perdoneu l’off-topic, però no trobeu el cap aquest simiesc que formen les roques aquí a la dreta és una mica intimidatori?

 6. Carla serra(Amigues dels Amics)

  Molta sort per els conçerts, amb gsanes de més conçerts i de més música
  Ens veiem a BArcelona

 7. Joan

  Ens veiem demà a Granollers !!!!!!!!!!!
  Amb moltes, moltes, moltíssimes ganes d’Amics i espècies per catalogar !
  Però també dels clàssics !!!
  Sisplau 4-3-3 !!!!!!!!!!

 8. Alícia

  Que xulo, oi??!! Una experiència diferent!
  Últimament estic out….això de no haver recollit encara el CD suposo que és el que té, que et sents com l’ovella negra, no? 🙂
  Doncs apa, que vagi bé tot plegat!!

 9. Queralt

  a mi magradaria molt k vinguessiu a Puigcerdà!!!!! a mi ja magradaria aver anat a berga però els meus pares no em volen pagar la entrada :'(

 10. Mireia

  Ep!
  Tinc un comentari pendent de moderar!
  Si aquesta vegada tbé l’elimineu em començaré a preocupar… i més havent vist que recomenaveu youtubes a posteriorei dels nostres…
  🙁

 11. Andreu

  Gràcies Amics pel bon moment que vàrem passar ahir a Granollers. Seguiu així!!!
  Només unes paraules a cada un de vosaltres:
  Eduard,
  perquè vegis que no et perds res: http://www.youtube.com/watch?v=OX8MlXkyGFs (moments APM del Tu sí que Vales). Així que, a tu només et puc dir: Lucy Perales!!! Per cert, saps que aquesta noia existeix?
  Joan Enric,
  Tito, què dir-te, mostru!!!! Ets un màquina, tiu!!! ?
  Ferran,
  Gran sorpresa que ens vas donar amb la trucada al doblador de Bruce Willis, un dels moments entranyables del concert. Per cert, se’t veia vibrar molt a la guitarra!!!
  Dani,
  Res, tu, que et pots saltar l’ordre de les cançons quan vulguis que, al cap i a la fi, nosaltres no el sabem. Ah, i una altra cosa, fes el favor de no deixar-te de donar l’acord a l’Eduard perquè si que es va notar com desafinava en les primeres frases d’una de les cançons. Però, forma part del directe i això us fa ser més naturals.
  Com deia al principi, gràcies pel bon moment i espero tornar-vos a veure aviat.

 12. Clàudia Codina (semimarta privat)

  Amiiiics! Després de tant temps sense pronunciar-me al vostre bloc (no de no mirar-lo) torno a escriure! Buf, el segon de batxillerat (és a dir, la merda) se’m menja! Vavaa que només falten 11 dies per el concert del COLISEUM! Porto tant temps esperant tornar-vos a sentir i havent d’aguantar el fet de no tenir entrades ni per Mataró ni per Granollers (ahir a la tarda estava fent classe al conservatori de Granollers, que està al mateix edifici de l’auditori, i no podia evitar pensar que estaveu fent proves de so a 20 metres de mi…) ….ufufufufu ens veiem al Coliseum amb moltíssimes ganes, a veure si us puc saludar quan acabi el concert! un petó enorme de la sempre vostra, semiMarta!

Deixa un comentari