Tornem a la carretera

Amics,
després del bolo de Palma i d’unes petites vacancetes entre ensaimades, cocarrois, cotxes de lloguer i ciclistes alemanys, tornem a l’activitat habitual. Aquests dies ens han anat bé per descansar i agafar una mica d’aire. Amb les piles ben carregades la gira d’Espècies per catalogar torna al Principat per visitar Granollers i Berga.

A Granollers hi hem actuat un parell de vegades, la última va ser per la Festa Major de Blancs i Blaus fa dos anys. Us en recordeu? Va ser un bolo molt boig, amb moltíssima gent. Aquest cop no anem a cap plaça sinó a l’Auditori. Si algú de vosaltres està pensant en venir… Ull! Les entrades es van acabar fa uns dies.

I dissabte serà el torn de Berga. Els dos cops que hi hem anat ha estat per tocar a La General (primer amb la formació de quatre i després amb baix i bateria). També molt bon ambient… i bon menjar. Aquest cop tocarem al Teatre Principal. Aquí si algú s’hi vol apuntar sí que en queden algunes. Fa un parell de dies va sortir el link per comprar-les online a través de Ticketea. Aquí el teniu. 

 I més coses…

En breu actualitzarem l’agenda de concerts amb els nous bolos programats pels mesos de juny i juliol. De moment un petit tastet, una avanzadilla, un tràiler… Entre d’altres, Els Amics de les Arts actuarem al Faraday Major de Vilanova i la Geltrú compartint cartell amb Mishima, Oliva Trencada, Beach Beach i Línia Maginot. Com sabeu, el Faraday és un festival de música independent que combina artistes internacionals amb gent de casa nostra. L’any passat van inaugurar el Faraday Major i el Faraday Tardor que són dos dies puntuals on el festival organitza més concerts a diferents punts de Vilanova. Podeu trobar les entrades aquí.

I… last but not least… Els Amics hem col·laborat amb La Marató de la Pobresa que TV3 organitza aquesta tardor. Fa uns dies ens van portar fins al Port de Barcelona on vam gravar Ciència-Ficció a dins d’un contenidor industrial. Aquí teniu el tràiler…

Àpali! Bon dia!

Apunta’t a la newsletter