Comentaris

 1. pep

  Bon dia soc un amicartManiàtic! Us escric des de Reus i ja vam agafar un palco a primera fila pel concert del dia 10, però clar vau anunciar el concert per reis!!!! i jo ja tenia…per Barna.
  El fet és que quan es van posar a la venta les primeres entrades pel dia 26 d’abril 1er concert a Barna vaig agafar 4 entrades pel concert!!! Els nens (10 i 13 anys) estan pirrats per vosaltres, i formava part d’un regal, però es clar en dijous i venir des de Reus…
  Per això si algu vol 4 entrades, no vull fer negoci, simplement fer les paus…merci!
  us estic escoltant al programa del Basté i sou boníssims…seguiu així

  1. Carla

   Hola! Una altra amigartmaniàtica!! Encara vendries les entrades pel concert al colisseum?? A mi m’interessa!!

 2. pep

  Hola, bon dia soc un amicartManiàtic! Us escric des de Reus i ja vam agafar un palco a primera fila pel concert del dia 10, però clar vau anunciar el concert per reis!!!! i jo ja tenia…per Barna.
  El fet és que quan es van posar a la venta les primeres entrades pel dia 26 d’abril 1er concert a Barna vaig agafar 4 entrades pel concert!!! Els nens (10 i 13 anys) estan pirrats per vosaltres, i formava part d’un regal, però es clar en dijous i venir des de Reus…
  Per això si algu vol 4 entrades, no vull fer negoci, simplement fer les paus…merci!
  us estic escoltant al programa del Basté i sou boníssims…seguiu així

 3. Carla

  Hola! Una altra amigartmaniàtica!! Encara vendries les entrades pel concert al colisseum?? A mi m’interessa!!

  1. Gerard

   Hola Carla! jo tinc 2 entrades pel dia 26 al Coliseum. si encara t’interessen, diga’m-ho. No vull fer negoci, simplement el que em van costar: 31€ cadauna.

   Mersi!

 4. Mar

  Ei hola!! Tinc 2 entrades pel concert del dia 26 al Colisseum. Em sap molt greu no anar-hi, però m’ha sortit un viatge de feina aquella setmana i em serà impossible. Si a algú li interessen que m’envïi un mail: marmasachs@hotmail.com

 5. Joana

  Hola amics dels amics!! Tinc 3 entrades per el dia 26 d´abril a Barcelona, al Coliseum. Soc de Palamós i com que els amics van al auditori de Girona, ens queda mes “apropet”. No vull fer negoci, nomes que el que m´han costat, a mes em sap greu també que algú les pugui aprofitar i es perdin… Joana

 6. Lucia

  Hola amicsmaniatics, tinc dues entrades per al concert del dia 26 al coliseum i no podre anar, si algu l’interesa que es posi en contacte, el meu mail és atutiple@hotmail.com, les venc al mateix preu que les vaig comprar.
  Moltes gràcies.

 7. Gerard

  Tinc 2 entrades pel concert del Coliseum del dia 26. No hi puc assistir de cap manera. Si algú li interessen que es possi en contacte amb mi, no vull fer negoci, simplement recuperar la inversió! Perdoneu AMICS!

 8. Marina

  Es venen dues entrades pel concert del Teatre Coliseum d’aquest divendres 27 per a 31€ cadascuna (el preu que a mi em van costar). Els lloc estan situats al 1r Pis- zona A. Fila 5, seients 5 i 7.

 9. IRENE

  holaaa,
  encara hi ha algu que tingui alguna entrada per algun dels dies que estan a barna??
  graciesss

Deixa un comentari