Dissabte 7 d'abril en concert a l'Auditorium de Palma

Amics, tot a punt per a Palma. Nosaltres ja hem fet les maletes i avui agafem l’avió cap a sa Roqueta grossa. Passarem un parell de dies fent un exhaustiu reconeixament del terreny. Mentrestant, i en paral·lel, els intruments també salpen avui en vaixell cap a Mallorca. Tenim molts ganes d’aquest concert. Sempre que hem vingut a l’Illa ens hem sentit com a casa. I quan diem Mallorca sempre ens venen al cap molt bons records:

Fent memòria, tenim el mític primer concert d’Els Amics a l’Illa en el marc del festival D9. Recordem aquesta tremenda crònica del concert i la fotocrònica de l’agost de 2009 (les fotos són autèntiques: Els Amics fent el guiri a l’hotel i en la foto del directe en Ferran fent de heavy i l’Eduard en ple rock’n’roll a dalt del tamboret). El segueix el concert de l’Auditori de Porreres de l’abril de 2010 on vam quedar atrapats per les cendres del volcà islandès amb un nom que no es pot ni pronunciar; Al Teatre Principal hi vam ser el 7 de juny de 2010 ple fins als topes i que recordarem sempre. I a l’agost d’aquell mateix any vam ser a Artà amb un ambient íntim sota una nit d’estrelles a dalt del castell. Finalment el concert gran concert del gener de 2011 al Teatre Principal en el marc de les festes de Sant Sebastià amb l’actuació estel·lar d’en Jordi i la Marta illencs.

Així doncs tornem a l’Illa amb força, amb ganes de presentar-vos el nou espectacle Espècies per catalogar. Les entrades pel concert les podeu trobar directament a les taquilles de l’Auditorium de Palma (Passeig Marítim, 18) o online aquí. I recordeu que al migdia, sobre les 12:30 ens podreu trobar a l’hotel Amic Horizonte (C/ Vista Alegre, 1) a la Sala Mediterrani presentant el llibre “Espècies per catalogar”. Us hi esperem.

Salut i fins aquest dissabte!

Apunta’t a la newsletter