Escapada intersetmanal a Madrid per presentar Espècies per catalogar. A continuació us deixem la fotocrònica d’aquesta primera visita a la Sala El Sol. Gràcies a tots els que vau venir. Érem molt lluny de casa però no es va notar. El caliu que desprenia la gent era molt palpable des de l’escenari. Un plaer. Tornarem ben aviat.

Escapada intersemanal a Madrid para presentar Espècies per catalogar. A continuación os dejamos la fotocrónica de esta primera visita a la Sala El Sol. Gracias a todos los que vinisteis. Estábamos lejos de casa pero no se noto. La calidez de la gente era muy palpable desde el escenario. Un placer. Volveremos pronto.

Un día en Madrid: Fotocrònica

Ens trobem tots a l’aeroport per embarcar juntets cap a Madrid. La senyora Guitarra Guitarra també té un seient. Un cas d’antropomorfisme agut en algun membre de l’expedició? No… Ja veureu, seguiu llegint.
A l’avió a punt d’enlairar-nos. L’Eduard es fa una autofoto on també es veu una part de la tripulació amical. En aquest moment poca gent sabia que en uns instants muntaríem un petit concert improvitzat a 8.000 metres d’alçada.

Tocant al cel. "M'ha vingut al cap... Mentre volava..."

Arribem a Barajas. Primera parada: la seu de RTVE. Un equip ha filmat l’actuació aèria i es disposa a fer-nos una entrevista. No sabíem que hi tenien un aeroport per a OVNIS. És que viatjant es veu cada cosa…
Sempre preguntes si l’hotel és cèntric quan vas a algun lloc. I sempre et diuen: “Sí!!!!” I tu preguntes: “Segur?” I et contesten: Mira… A veure… què entens tu per centre?… És que Madrid és molt gran! A veure… Estem a 10 minuts de peu de tot… 15 a molt estirar… Però està molt ben connectat… I sinó un taxi…” Aquest cop no va passar res de això. L’Hotel Villa-Real de @derby_hoteles era tan cèntric que des de l’habitació veiem això: el congrés dels diputats. Com podeu comprovar, una activitat frenètica…
Abans de dinar unes canyes a La Dolores. Allà conversem amb el nostre home a Madrid: en Willy, que ens explica el plànning de promo de la tarda. Choricito, boquerones, patatitas… Un patir constant.
Primera hora de la tarda. Som a la Sala El Sol. L’Aitor i en Javi (que, com uns jabatos, han fet BCN-MAD en furgoneta per portar-nos els instruments) ja han arribat. Comença el muntatge.
Ho diuen fins i tot les parets. Avui toca bolo Koete. Tres, dos, u i… Carnaval. ¡Buenas noches Madrid!

També n’han parlat…

“Con toneladas de alegría, de ganas de hacer bien las cosas, de tocar así de bien las canciones, con un sonido excelente de la sala y con un público en frente que siempre pedía más. Con música, a secas. Contagiando las canciones de su último “Espècies per catalogar” a todos que tarareaban sus temas, que ensalzaron en vivo hasta convertir la noche en una fiesta. (…)  Las piezas cantadas en catalán tienen a estos artistas un grupo de lo mejor que puede dar de sí la música de nuestro país. O por lo menos, de las mejores melodías que se pueden escuchar, a las más trabajadas y las que mejor embelesan.”

Ángel del Olmo – Mundomúsica
Crònica completa 

“Cuando el personal se puso a cantar nada más arrancar la actuación, estaba convencida de que iba a presenciar algo muy bueno (…) Son noches así las que nos permiten comprobar la capacidad que tienen algunos grupos para crear unos lazos firmes con sus seguidores, gracias a sus canciones y a esa cercanía genuina que tanto aprecia el fan de la que hicieron gala anoche Els Amics de les Arts en una nueva visita que demuestra que las cuestiones lingüísticas cada vez tienen menos importancia.”

Beatriz H. Viloria – Habla tu musica
Crònica completa 

“Dimos la bienvenida con un gran clamor a la banda. Su primera canción fue el preludio de lo que querían que fuese esa noche para nosotros, un Carnaval. (…) Dos horas exactas duró el concierto. Un gran éxito que esperamos que se repita.”

@josemagudo – Sound is golden
Crònica Completa i vídeos

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=9nu5G0lP3mo]

I per últim… La Kurticrònica. Que conté aquest video-resum del viatge.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2icIssvl8T8&feature=player_embedded]

Gràcies a tots! Gracias a todos!

Apunta’t a la newsletter