Tot apunt: 3 nits d'Amics al Coliseum. Us hi esperem.

Amics, ja tenim la tenda de campanya plantada al Coliseum. Hem portat el respall de dents i el sac de dormir. Hi serem 3 dies seguits: avui, demà i dissabte. Ens fa moltíssima il·lusió tocar a casa, a Barcelona, i davant d’un públic tan fidel que ja fa setmanes que va exhaurir les localitats.

Avui hem anat arribat un a un al Coliseum: un amic amb tren, l’altre amb cotxe i dos a peu passejant tranquilament per Rambla Catalunya gaudint d’aquest fantàstic dia de primavera. A hores d’ara tota la banda ja estem a dalt l’escenari fent proves de so. En Rafa ha posat els llums, en Kurti les orelles i el so rosa i blanc, en Tete ja té la mescla de cadascún carregada a la taula, i nosaltres no ens en podiem estar de fer un petit post per fer-vos saber que estem apunt, que estem aquí. Amb moltes ganes de Coliseum.

Apunta’t a la newsletter