I Amics Film Awards (segueix les votacions al bloc i a la nova aplicació gratuïta d'Els Amics)

 

ACTUALITZAT – DILLUNS 16:00 h

Nois, falten 4 hores per a tancar el concurs. De moment portem 5,426 vots. Una barbaritat de vots. Un dels vídeos s’està desmarcant. En canvi la segona i tercera posició estan frec a frec amb molt pocs vots de diferència.

Que guanyi el millor. A les 8 es tanca el concurs i a les 9 donem el nom del guanyador.

ACTUALITZAT – DIUMENGE 18:45 h

Amics les votaciones van a tota vela. Portem 2192 vots! El joc està molt repartit. No hi ha un clar guanyador. Per experiència sabem que el gruix gros de vots arribarà dilluns.

Us expliquem: Avui ens han arribat 7 videos més que per problemes informàtics que desconeixem no ens han arribat a la bústia de correu. L’únic que podem fer des d’aquí és afegir-los a la votació a partir d’ara. Sentim l’error i mireu-vos amb carinyo aquestes darreres incorporacions.

Seguirem informant.

———

Amics, donem per inaugurat el I AMICS FILM AWARDS.

La convocatòria ha estat un èxit absolut. Creativitat desfermada pels quatre costats. Gràcies nois per la vostra immensa resposta. És un plaer veure que esteu aquí, al peu de canó. Fent els visionats de les peces hem comprovat que us ho heu passat de conya fen els clips. I això ens agrada molt!

Ara doncs, a votar. Asseieu-vos al sofà. Agafeu un bona tassa de xocolata calenta, o un tè o una canyeta fresca i comenceu a disfrutar dels videos. Amb la calma dels savis escolliu el que us sembla el millor clip. El guanyador podrà assistir a l’assaig general a portada tancada d’Els Amics dos dies abans de què comenci la Gira Espècies per catalogar.

Modus operandi de la votació?

Podeu votar només un dels videos de la llista. El vostre vot quedarà registrat  automàticament.

Període de votació?

El període de votació va des d’avui dissabte a la matinada (00:00h) fins el dilluns a les 20:00 h. Una hora més tard, a les 21:00 h farem públic el nom del vídeo guanyador.

I si guanyo, quan i a on és l’assaig general?

L’assaig general a porta tancada serà el proper dimarts 6 de març a les 18:30h a un teatre a 20 minuts de Barcelona.

Que comencin les votacions. Molta sort a tots i que guanyi el millor!

 

[polldaddy poll=”6001594″]

Apunta’t a la newsletter