Mamuts a Viladecans? Avui els coneixerem.

Amics, comença el cap de setmana de concerts:

Propera parada Viladecans a l’Auditori Atrium al cor del Baix Llobregat. Hi serem a les 22:00h. És la primera vegada que Els Amics parem a Viladecans. Ens han dit que la Vila és famosa pels seus mamuts. El mamut de Viladecans: una bona Espècie per catalogar.

I demà dissabte a les 21:00h presentem l’Espècies per catalogar a la ciutat de Terrassa, a l’Auditori Alfons Vallhonrat on queden literalment 5 entrades a la venda aptes solament per a solitaris. Valents, us hi animem.

I més coses, per fi ha sortit el primer concert d’Els Amics a Osona. S’ha fet esperar però ja el tenim aquí. Serà a Manlleu, al Passeig del Ter el 21 d’abril a les 22:00h. Les entrades ja disponibles online.

Seguim amb els nous concerts. Serem a Sant Feliu de Codines (prop del mític parc de Sant Miquel del Fai) el divendres 18 de maig al centre cívic la Fonteta. Entrades aquí.

I per últim, acabem de saber que el doblador al castellà de Bruce Willis, en Ramón Langa, coneix la cançó que li hem dedicat. El punt/Avui el va entrevistar aquesta setmana. Hem confirmat que no és de Cardedeu, sinó que viu a Madrid, que a diferència del nostre protagonista, en Bruce Willis sí que el vol conèixer personalment i que li encanta viure aventures només amb la veu. Doneu-li un cop d’ull.

 

Apunta’t a la newsletter