Amics,
el segon cap de setmana de gira ens va portar a l’Atrium de Viladecans. Anem a veure què va donar de si el concert…

Foto: Kurti

Era el primer cop que tocàvem a la ciutat del mamut. L’Atrium a mitja tarda ja feia molt de goig amb els tècnics amunt i avall deixant-ho tot a punt per al concert. A mitja tarda vam arribar per començar les proves. L’Eugeni (que és el backliner que portem en aquesta gira) ja ho tenia tot a punt: la bateria, els teclats, les guitarres… Només faltava pujar i començar a fer-ho sonar. Un parell d’horetes més tard, soparet al restaurant de l’Atrium mateix i cap a l’escenari s’ha dit. El públic en tenia ganes i això es va notar des de la primera cançó. Des dels Biòlegs per catalogar fins a les infermeres tothom va posar-hi el seu granet de sorra per crear aquell caliu que s’acaba creant als concerts. No volem revelar encara masses coses de les que passen durant el bolo perquè som conscients que hi ha molta gent que té ganes de descobrir-ho per si mateix. Per tant, almenys fins els concerts de Barcelona intentarem no fer spoilers. El que sí que va ser únic i irrepetible del bolo va ser en Pol Cruells tocant El Matrimoni Arnolfini amb el mocador del mamut al cap tapant el 100% de la seva capacitat ocular i el moment final amb tot l’auditori felicitant l’Eduard pel seu aniversari. En Kurti (que també ha fet una crònica) no va perdre pistonada i va capturar el moment amb la Kurticàmera. Aquí el teniu:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=C-sD7vWiEIw]

Gràcies a tots els que vau ser-hi. Viladecans, tornarem ben aviat! Demà crònica de Terrassa!

 

 

Apunta’t a la newsletter