Va de videos

Amics, avui un post que va de videos:

El proper dimarts 17 d’abril fem un concert a la mítica Sala Sol de Madrid i per a fer-ho saber a tothom hem fet aquest video amics convidant-vos a venir. Que comenci el redoble…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=MYilxhwQ9PY]

Del passat cap de setmana a Mataró ens en portem cap a casa un altre video titulat Pianoman. Doneu-li un cop d’ull. Són els dits més ràpids del far-west.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=MAHIcDNosIw]

I per rematar el post us deixem amb Tots els homes d’Escòcia. Una versió acústica a 4 veus i piano al Catsons de la Gisela Puntí. Esperem que us agradi.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=d5Stk0yXJmA]

Nosaltres ja estem escalfant motors per a aquest cap de setmana: el divendres serem a l’Auditori Hotel Melià de Sitges (famós pels seus passes de cinema fantàstic) i el dissabte a Igualada, a La Sala, on farem el segon concert de la temporada amb el públic de peu dret. Així que preparats per a un bolo kohete. Les entrades online les podeu trobar aquí. També ens ha contactat demanant-nos on es poden comprar les entrades físicament: aquí us passem la relació de llocs d’Igualada on en tenen: Posa’l DiscCal Ble; directament a la Sala i a Events.

Salut i bon dimecres de sol a tots!

Apunta’t a la newsletter