Foto: Teresa Fargas

Reus va ser la ciutat escollida per fer la segona parada de la Gira Espècies. Venint per l’autopista anàvem recordant aquell mític bolo de presentació de Roulotte Polar al Festival Autúria. Eren altres temps. D’aquella època només vam tocar Tren Transsiberià…

En Ferran ja portava dies emocionat. Ens deia que era un teatre petit i molt recollidet on podies sentir el públic molt a prop.  Nosaltres encara no tenim clar si és de Reus o de Tarragona però al Fortuny se li notava aquell cuquet que tens quan jugues a casa. A les quatre ja voltàvem pràcticament tots per allà. Mentre fèiem temps per la prova de so, en Pol Cruells ens va ensenyar una App del telèfon que no coneixíem i que sembla que serà un clàssic aquesta gira. Cosirem els bolos a fotos.

En aquesta ocasió ja vam tenir en Kurti com a tècnic titular. Després d’uns dies a Jérez, el Harry Potter dels faders torna a ser a casa per fer sonar les noves cançons. Vam obrir la taronja amb Carnaval convidant al Fortuny a fer l’animal. A partir d’aquí Espècies per catalogar es va anar barrejant amb els discos anteriors fins arribar a l’última estació: El Matrimoni Arnolfini. Dinou cançons després, i amb el fill tornant a casa i agenollat als peus del poble que el va veure néixer (està quedant molt èpic, no?), Els Amics vam treure’ns els in-ears per sentir perfectament la cridòria que hi havia al Fortuny. Només podem dir un cop més gràcies. Gràcies gent de Reus per haver exhaurit les entrades abans que sortís a la venda el nou disc. Per confiar-hi. I tranquils, que de moment no tenim previst fer cap disc de sardanes.

 

Apunta’t a la newsletter