Amics, aquestes dues nits han estat immenses. Ha estat un plaer poder començar la gira amb aquesta càlida rebuda al Kursaal de Manresa. 1600 persones que ens han transmès la il·lusió de tornar-nos a veure.

El concert va començar amb un Carnaval i a partir dels primers acords el públic ja portava el compàs 3 per 4. El va seguir Miracles amb la gent també marcant decididament el tempo de la cançó i disparant el concert. La nit ja estava embalada. Mica en mica vam anar desgranant l’Espècies per catalogar amb clàssics d’Els Amics intercalats que no hi podien faltar.

Com vau comprovar també vam xerrar entre temes. Ens vam proposar moderar-nos però  ja veieu, no podem.  A Monsieur Cousteu ens vam submergir dins d’una peixera i a Jean-Luc el Kursaal va clipar (que en argot tècnic vol dir que vau superar el record de  decibels  del teatre). Després la calma dels Ocells i de l’Arquitecte i per acabar un final a dalt de tot amb el Matrimoni Arnolfini.

Gràcies a tots per aquestes dues nits i per la força que ens heu donat en aquest començament de gira.

Aquesta nit serem a Reus, al Teatre Fortuny. Tot el peix venut. Un ocellet ens ha dit que és un teatre molt cucu, bombonera.

I més notícies. A Berga les entrades es posen a la venda el proper dilluns a l’Oficina de Turisme del carrer dels Àngels, 7 i per internet directament al correu sobregaia@gmail.com.

Nou bolo per terres gironines. Serem a Palafrugell a la Bòbila el divendres 20 d’abril. Les entrades a la venda aquí i físicament  a l’oficina de Turisme de Palafrugell i al Teatre Municipal.

I també estem molt contents de dir-vos que queden molt poquetes entrades a la venda pels concerts de l‘Atrium de Viladecans, de l’Auditori Alfons Vallhonrat de Terrassa i del Teatre Monumental de Mataró. Gràcies.

Us deixem amb la fantàstica peça del Telenotícies de TV3 cobrint l’inici de la gira i signada pels periodistes Genís Cormand i Miquel Llach.


Apunta’t a la newsletter