Amics,
gran ambient ahir a la presentació del llibre d’Espècies per catalogar. A les 19.30, la Casa del Llibre era plena a vessar. En Màrius Serra va ser el primer a parlar (us heu fixat que tot rima amb “-a”). Després d’una breu introducció, l’home verbívor va deixar pas a en Lluís Gendrau i l’Elisenda Soriguera perquè fessin els seus parlaments. A la segona part de l’acte, el quatre amics vam pujar a l’escenari per sotmetre’ns a les preguntes d’en Màrius i d’una part del públic. Finalment, va haver-hi la tradicional signatura de llibres.

Va ser tot molt amè i distret. La part més divertida van ser les converses a tres bandes entre els assistents, en Màrius i nosaltres. Van haver-hi autèntiques perles com el comentari d’un jove seguidor, en Marc, que ens va fer saber que hi havia una cançó en japonès que sonava exactament igual que Per mars i muntanyes (!) o una seguidora que va demanar que expliquéssim la història real que hi havia darrera les coordenades de Louisiana o els camps de cotó.

Una fantàstica manera d’acabar el dimecres després d’un matí on els de TV3 ens van portar fins al port de Barcelona per gravar una petita peça acústica que veureu per la Marató de la pobresa que es celebrarà properament.

Senyores i senyors, s’acosta el cap de setmana i per tant els concerts. Ens veiem aquest divendres a Cassà de la Selva on tocarem amb els Acousters i dissabte al Teatre Monumental de Mataró!

 Salut!

PD: Gràcies a l’Elisenda i a en Xavi Mercadé per les fotos

Apunta’t a la newsletter