Fantàstica nit a Sitges. Gràcies per l'acollida (foto: Laia Estebaranz)

Amics, ahir va ser espectacular. Més de 1300 persones (4o segons la guardia urbana) en el super auditori de Sitges, i tots en una sola platea. Us podíem veure a tots perfectament, tot i ser tants. L’acollida va ser fantàstica. Dues hores i quart de concert, amb la gent disparada a Miracles, Jean-Luc i a ritme de Tren Transsiberià. I sabem que era un repte que us aixequéssiu de les butaques perquè nois eren supercòmodes, d’aquelles de sofà de casa. Però vau respondre al 200%.

Ens ho vam passar molt bé. Vam parlar de les sensacions que experimentava en Josep Tutusaus de la Banda per catalogar, fill de Sitges, i que tornava a casa en braços del poble i alçant el seu trombó de bares. I també vam fer tertúlia en directe amb en Pol Cruells sobre la seva relació d’amor primerenca. I vau conèixer a l’Aitor (alias Rosendo) en una aparició fugàs a l’escenari i més coses que no us podem explicar per no fer d’spoilers del concert.

En acabar vam sortir a firmar discos i pòsters (nous de trinca). Possíblement va ser la firma més multitudinària que hem fet mai. Hi havia molta gent.

Gràcies Sitges per aquesta gran acollidar, per omplir l’Auditori i per les bones vibracions que ens en portem a casa.

I avui tornem a la carretera. Serem a la Sala d’Igualada en una modelitat de concert diferent: Rocket bolo (o bolo kohete). Un ocellet ens ha dit que està plena, que serà un polvorí. Amb la gent de peu i començant a les 11 de la nit (horari afterhours). Tot a punt. Tenim ganes festa al cor de l’Anoia.

Apunta’t a la newsletter