Xino-xano… Ja quasi som aquí.

Amics,
ahir a les 19.00 va tenir lloc a Sant Cugat del Vallès l’assaig general de la nova gira que comença demà (DEMÀ!) a Manresa. Va ser fantàstic poder provar les noves cançons amb públic a davant. Hi havia moltes coses noves: noves cançons, nous músics, nous tècnics, nous sistemes de so (per qui vulgui aprofundir en aquest tema pot mirar aquest post d’en Kurti on explica coses molt detalladament). Va ser curiós veure com les cançons antigues s’enllaçaven amb les d’Espècies per catalogar. Com us podeu imaginar, hi ha cançons que hem tocat pràcticament sempre que ara no farem als concerts. Però no patiu (que no esteu sols), que la gira si Déu vol serà molt llarga. Podrem fer com als partits de futbol i fer entrar cançons que ara són a la banqueta.

Merci a tots els que vau venir per la vostra gran predisposició. Vau ser de gran ajuda tota l’estona. Tenir públic a davant et dóna un plus que no pots aconseguir mai en un assaig. I si la gent que ve a sobre té l’actitud que vau tenir vosaltres tot és molt més fàcil.

Gràcies a tota la gent de l’Auditori de Sant Cugat per tractar-nos meravellosament bé. Vam estar com a casa. I gràcies també a l’equip de No Sonores, a en Pol, en Ramon, en Jaume, en Tutu, en Santi, a en Kurti, en Tete, en Jaume Figueres, en Rafa, en Jorge i a en Ferran Conangla. I segur que ens deixem algú!

Quins nervis per demà…

Apunta’t a la newsletter