Amics, molt bon dilluns a tots. Avui tenim una bona notícia per donar-vos. Veu la llum el llibre d’Espècies per catalogar. La periodista musical Elisenda Soriguera ens va proposar si volíem explicar els detalls del procés creatiu del nou disc en forma de llibre i la idea ens va seduir. L’Elisenda ens va convocar diversos dies perquè ens deixéssim anar i parlar del disco. I ja ho sabeu, si comencem a xerrar no hi ha qui ens pari. Realment va ser un exercici molt interessant perquè ens va fer pensar en detall el que vam viure al llarg del procés de gestació del disc. El resultat d’aquestes converses són 160 pàgines amb fotos inèdites on parlem de: com vam viure el final de la gira Bed&Breakfast amb els dos Palau de la Música; dels mesos allunyats dels escenaris; de com van sorgir les idees de les lletres i reflexions profundes de l’estructura musical i lletrística de cada una de les noves cançons del nou disc. Esperem que us agradi. El llibre el podeu trobar online a la botigueta d’Els Amics i a totes les llibreries del Principat.

I més coses. En Mario Mir, el nostre expert en iphone ens ha fet arribar les primeres estadístiques de l’aplicació d’Els Amics: portem pràcticament 1000 descàrregues de les quals 674 es van fer el primer dia.  Si doneu un cop d’ull a la llista detallada del primer dia veureu països tan exòtics com la Xina, Hong Kong o Venezuela, i això és molt guapo.

Llista del 1er dia
1. Spain 644
2. China 16
3. Italy 3
4. USA 3
5. Switzerland 1
6. Hong Kong 1
7. UK 1
8. Russia 1
9. Saudi Arabia 1
10. Venezuela 1

 

I us devem la crònica del concert del Fortuny de Reus d’aquest dissabte. Demà al bloc! Pd1: Aprofitem per agraïr-vos els videos i fotos que ens feu arribar després de cada concert.

Pd2: Us deixem la peça versió llarga d’en Genís Cormand i en Miquel Llach amb imatges del primer concert de gira.

Una abraçada a tots!

 

Apunta’t a la newsletter