Amics,
ja tenim més informació sobre la presentació del llibre d’Espècies per catalogar. Serà un acte gratuït i obert a tothom a La Casa del Llibre (Rambla de Catalunya, Barcelona). Apunteu: dimecres 21 a les 19.30. Allà ens trobareu als quatre amics, a l’Elisenda Soriguera (autora del llibre) i a en Màrius Serra (que portarà el timó de la conversa-xerrada-col·loqui). Us convidem a tots a venir! Recordeu que podeu comprar el llibre des de la nostra botigueta aquí!

Més coses…. Dilluns vam ser a la Sala Apolo. S’hi celbraven els Premis Enderrock. Vam tenir el gran plaer d’entregar un dels premis a una gent molt maca amb qui hem coincidit vàries vegades als escenaris: Anna Roig i l’ombre de ton chien. Felicitats a ells i a tots els premiats! Aquí teniu la foto de família fet pel gran Juan Miguel Morales.

I res més per avui. Ja estem comptant les hores que falten pel concert de Viladecans i Terrassa. Feu un cop d’ull a l’agenda perquè van sortint més i més coses.

Salut… i som-hi que demà ja és divendres.

 

Apunta’t a la newsletter