Avui comença la gira d'Espècies per catalogar.

Amics,

Avui comença la gira, el nou viatge amb les Espècies per catalogar. Serà a les 21:30h al Kursaal de Manresa. Tot a punt. Per fi ha arribat el dia. Durant aquests mesos us hem trobat a faltar però avui tornem a pujar a l’escenari, amb les noves cançons, amb clàssics dels Amics de sempre i amb un nou l’espectacle que ben aviat podreu veure. Avui ens retrobem amb el públic, amb tots vosaltres.

L’Aitor, el nostre road-manager, ja el tenim amb el motor del cotxe al ralentí i apunt per enfilar cap a Manresa (aquest any amb GPS). La Merch tornarà amb la seva flamant botigueta. En Javi, l’home de les emergències puntuals. En Rafa i en Jorge, noves incorporacions al vaixell, ja estan apunt a la taula de llums (i quins llums!). En Kurti (avui en Jaume Figueres als controls) i en Tete a la taula de so i de monitors respectivament.  La Bego, la Magda i l’Ari a la sala de màquines: producció, premsa i contractació. L’Albert, el manager de la veu sensual, coordinant i finalment la Banda per Catalogar: en Pol al baix,  en Ramon a les baquetes, en Jaume, en Tutu i en Santi als vents. Tots amb els instruments afinats.

Tothom a bord que comença el viatge!

Apunta’t a la newsletter