Foto: Laia Estebaranz

Divendres 23 de març de 2012. Cassà de la Selva (que pels que no ho sapigueu pertany al Gironès i no a La Selva). Un pavelló amb més de mil cinc-centes persones (segons les cròniques) escoltava el final de l’actuació dels Acousters, que presentaven el seu primer disc “Darrera la porta“. No gaire lluny, als camerinos del Polivalent, els nervis cada cop eren més presents. No era només el primer concert a les comarques gironines, també era el primer concert amb la gent dreta. Acostumats als teatres i als auditoris, Cassà era la primera prova de foc per veure si les cançons podien funcionar en altres espais. “Clar, com que aquest disc és més tranquil…”. Aquesta por va durar els deu primers segons de Carnaval. Quan la gent va entonar: “Hi ha una nit concretaaaa…” ja va quedar clar que tothom venia amb moltes ganes. A diferència dels teatres, on tothom és una mica més prudent, tothom va cantar totes les cançons des del minut 1. I a dalt de l’escenari es notava. Va ser un bolo koete amb totes les de la llei.

En resum, una boníssima entrada de la gira Espècies per catalogar a les comarques gironines. En acabar el concert tots comentàvem que ens havien passat les dues hores pràcticament volant. Recordeu que la pròxima parada per aquestes terres és l’Auditori de Girona el 4 de maig. I encara queden algunes entrades.

Salut!

Apunta’t a la newsletter