Nois comença la primavera! (foto: josé maría Cuellar)

Amics, avui comença la primavera. Comencen les terrassetes als carrers, les faldilles i els tops de colors, la gent de bon humor, els dies llarg i els ocells que ja van arribant per dir-nos que ben aviat tornarà a ser estiu. Benvinguts a la primavera.

I avui a primera hora ja ens posem en marxa. Ens trobem amb la gent de TV3 per a gravar una peça per la Marató per la pobresa que se celebrarà el dia 27 de maig. Els Amics hi posem el nostre gra de sorra enregistrant la cançó Ciència-ficció en un format molt especial. Ja ho veureu!

I a la tarda serem a la Casa del Llibre de La Rambla (alerta, no la del Passeig de Gràcia sinó la de la Rambla de Catalunya, 37) presentant Espècies per catalogar-El llibre. Ens hi trobareu a 2/4 de 8, juntament amb en Màrius Serra i l’Elisenda Soriguera xerrant de com va sorgir la música del nou disc.

Més coses. Pels que vulgueu venir a l’Auditori de Sitges i sigueu tuitaires, el Periódico ha organitzat un concurs on regala 10 invitacions dobles. Aquí tota la info.

També ens van arribant peces de video dels concerts. Us deixem la que ha fet l’Equip de reporters de 8tv fent un seguiment del segon dia al Kursaal de Manresa i la de Terrassadigital cobrint el concert del Centre Cultural.

I aquest cap de setmana seguim amb la ruta de les Espècies. El divendres serem al festival Actuari de Cassà de la Selva i el dissabte al Teatre Monumental de Mataró amb les entrades exhaurides: moltes gràcies Mataró per omplir-lo.

Pd. Per cert, ahir vam fer una escapada al camp a veure el Barça. Impressionant!

Apunta’t a la newsletter