Amics,
quina setmana més intensa! Portem des del dia 13 sense parar amb la promoció d’Espècies per catalogar (segurament ho haureu notat). Aquest diumenge és com un oasi que ens va de perles per descansar i agafar forces pel segon tram. Volem agraïr des d’aquí a tota la gent dels mitjans que s’ha interessat pel nostre disc. També moltes gràcies als que heu comprat el disc i als que heu vingut a algun dels llocs on hem estat signant. Gràcies Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona. I prepareu-vos Sabadell i Palma perquè ja venim!

Avui la cançó va com anell al dit. Especialment el final quan diu que “un diumenge s’afronta poc a poc i anar fent”. Us deixem amb Carnaval: una cançó sobre les paraules, desitjos i disfresses on hem comptat amb la complicitat del Col·lectiu Brossa.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=lxFDtHEI66k]

Apunta’t a la newsletter