Amics, no sé si és el fet d’haver d’agafar un avió, o que per venir ens hem d’aixecar sempre molt aviat pel tema logístic, o que quan venim sentim parlar amb aquest català que ens sedueix o simplement que els plats de l’illa no els trobem aquí i en som molt fans. Però cada vegada que venim a les Illes ens sentim com si féssim un gran viatge, una aventura. I ja ho sé, Palma està a menys d’una hora de Barcelona però com mola venir a Palma.

Nosaltres de moment tenim dues escapades previstes:  la d’avui dimarts per a signar discos a les 17:00h de la tarda a la botiga Xocolat i l’escapada pel concert del dissabte 7 d’abril (Setmana Santa) per presentar en directe l’Espècies per catalogar a l’Auditorium.  

Doncs això amb ganes de retrobar-vos a tots avui i per setmana santa.

I seguim: pels que ahir no vau poder veure l’actuació en directe de Louisiana o els camps de cotó a Els Matins us deixem l’actuació en aquest link.

I el xat 324 també va ser tot un èxit. Ens ho vam passar molt bé xatejant els quatre alhora i responent les vostres preguntes. Si voleu tornar a veure el que es va dir ho podeu fer anant aquí.

Salut i viatges.

Apunta’t a la newsletter