Ah! I ben aviat el making of!

Amics,
primer de tot dir-vos moltes gràcies a tots per l’acollida que han tingut el clip de Cousteau i Lousiana o els camps de cotó. Teníem unes ganes boges d’ensenyar-vos coses i ens fa molt feliços que les hagueu rebut tan bé. Per fer arribar al màxim de gent possible el nostre videoclip hem decidit aquest cop estrenar-lo uns dies abans a La Vanguardia.com. Aquest cap de la setmana ja tindrem la cançó i el videoclip aquí, a casa, al nostre bloc. Estem preparant un post que inclourà un Making Of fantàstic que realitzat en Manolo Vázquez i Alba Oriol.

Més coses…

1) Tornem a estar al núm 1 a la llista de Pre-Orders d’iTunes! Gràcies a tots per la vostra confiança!

2) Avui fa just un any de l’últim concert al Palau i avui també falta una setmana justa perquè Espècies per catalogar vegi la llum. No us penseu, a nosaltres també se’ns està fent molt i molt llarg. Som els primers que tenim ganes que s’acabi l’espera.

3) Ja tenim data pel concert de presentació dels disc a Palma. 7 d’abril. Més info i entrades aquí.

 4) La setmana que ve farem signatures de discos arreu del Principat. De moment us podem confirmar que el dia 14 serem a l’FNAC ILLA a les 19.30. I aviat us podrem confirmar més dates a Lleida, Tarragona i Girona.

 5) Voleu saber més coses de com s’està organitzant la gira a nivell tècnic? Us recomanem moltíssim aquest post al bloc d’en Kurti on ho explica tot.

Salut!

Apunta’t a la newsletter