Amics, ja tenim el disco tal i com sortirà a les botigues. Amb el seu llibret, les seves fotos, les seves lletres, les tapes interiors il·lustrades, la galeta del cd. N’estem molt contents. Ha quedat molt guapo, ja veureu!

No és fins que el tens a les mans, i amb aquella excitació d’un nen petit que desembolica un regal, que dius “per fi! Ja hem parit el disco”. Ara, amb moltes ganes de que arribi el dimarts 14 i que conegueu les cançons que hi ha darrera la llista dels 12 títols que formen el disc.

I més coses. Aquesta propera setmana si ens voleu passar a saludar estarem signant discos pel Principat i Mallorca. Aquí teniu els llocs, data i hora:

Barcelona:

Aquest dimarts 14, i amb el disc acabat d’estrenar, serem a les 19:30 a FNAC-ILLA.

I l’endemà dimecres 15 a les 19:00 h a l’Abacus del carrer Còrsega. (A més han fet posters o un concurs especial amb la reserva del disc)

Lleida: Dijous 16  a les 19:00 h a l’Abacus de Lleida.

Tarragona: Divendres 17 a les 19:00 h  al Mediamarkt (autovia Tarragona-Reus)

Girona: Dissabte 18 a les 19:00h al Mediamarkt

Sabadell: El dilluns 20 a les 18:30 h serem al Corte Inglés de Sabadell.

Palma: I mallorquins, Els Amics farem un puja i baixa a l’illa. El dimarts 21 serem a la botiga Xocolat de Palma. Hora per confirmar.

I demà dissabte no us perdeu al bloc el videoclip de Monsieur Cousteau i el Making Of en HD de com va anar tot plegat: veureu la sala de màquines del vaixell. Va ser una festa.

Nois que la gira d’Espècies ja comença! Amb ganes de retrobar-nos en concert!

Apunta’t a la newsletter