Amics,
gràcies a tots per aquesta gran notícia. Ahir sortien les llistes de Promusicae amb el rànking de discos més venuts a tot l’estat espanyol. Vam tenir una sorpresa fantàstica al veure que Espècies per catalogar ha protagonitzat la pujada més alta de la setmana i s’ha col·locat fins al número 4 de les llistes. A davant hem tingut tres desconeguts: un tal Sergio Dalma, una noia que es fa dir Adele i dos que ara comencen: Serrat i Sabina. Bromes a part, us volem agrair a tots la vostra confiança. És una fantàstica notícia per donar la benvinguda al disc i per començar a preparar els assajos de la gira. Gràcies als que heu comprat el disc, els que heu vingut a les signatures i als que heu fet possible que hàgim estat número #1 a iTunes durant tota la setmana.

Salut i fins ben aviat!

PD: Espècies per catalogar és al número quatre però de retruc Bed & Breakfast ha tornat a entrar fins al 56!

Apunta’t a la newsletter