Amics, aquest dilluns 6 de febrer a les 6 del matí estrenem el videoclip oficial de Monsieur Cousteau. Després d’estrenar el single a mitjanit hem pensat que havíem de compensar a la gent de naturalesa diürna. Així doncs, programeu les alarmes que el viatge aquàtic comença de bon matí.

També volem fer una crida a la família Amics: un cop vist el clip us proposem que ens feu arribar per link youtube la vostra versió personal del clip. Agafarem totes les propostes, les publicarem al bloc i per votació popular n’escollireu una que s’endurà el premi amics (Amics Film Awards).

I més coses. Aquest dilluns tindrem doble estrena. Per celebrar que tal dia com dilluns farà un any del primer concert d’Els  Amics al Palau de la Música estrenarem la cançó Louisiana o els camps de cotó.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=uMk9R9M-Jq8]

I ara l’aplicació iphone/ipod: Ja la tenim i estem fent proves pilot. Ha quedat molt guapa i pràctica. Ara toca pujar-la a can Apple que la verifiquin i quan ens donin l’ok estarà disponible gratuïtament a l’AppleStore. Nosaltres ja els hi hem dit que la volem pel 15 de febrer però també ens han dit que a vegades aquestes coses poden trigar.

I ara els concerts. Moltes gràcies a tots per omplir els dos dies del Kursaal de Manresa. Les entrades estan exhaurides. I per la gent de Mallorca bones notícies. Ben aviat hi serem en concert.

Tot a punt per dilluns!

Salut, abrigueu-vos i dormiu fort!

PD: Agrair a tothom les propostes 2.0 que ens heu fet arribat. Són molt guapes i les estem estudiant. Des de les videocròniques de concerts, a Espècies pel món, muntatges fotogràfics, o preguntes dels seguidors. Gràcies per proposar.

Apunta’t a la newsletter