Concerts a la vista: Girona, Berga i Andorra

Amics,

Nous concerts a la vista:

Confirmat! El divendres 4 de maig serem a l’Auditori de Girona, a la sala Simfònica. Les entrades es posen a la venda al servicaixa aquest dijous a les 9:00 del matí.

Confirmat Berga. El 14 d’abril tornem a la terra de la Patum. Aquest cop serà al Teatre Municipal. Les entrades les podeu reservar enviant directament un correu electrònic a sobregaia@gmail.com

Confirmat Andorra. Es confirmar el primer bolo internacional de la gira Espècies per catalogar i el primer bolo d’Els Amics a Andorra. Serem a Escaldes el dijous 19 d’abril.  Les entrades es posaran a la venda a partir del dilluns 12 de març. Els punts de venda són l’Oficina de Turisme i Servei de Tràmits del Comú d’Escaldes-Engordany; Oficina nacional de Turisme i a l’Oficina de Turisme d’Andorra la Vella.

I que no parin les notícies:

Falten 11 dies pel primer concert de la gira al Teatre Kursaal de Manresa. Nosaltres tenim mono, o millor dit, “gorila” de concerts. Com a músic trobes a faltar aquesta energia tan màgica que només es produeix en els directes. Així doncs, aquesta setmana fem l’spring final d’assajos amb en Pol, en Ramon i la secció de vents: en Tutu, en Santi i en Jaume. Tot apunt perquè la setmana següent, els dies 5 i 6 de març, entrem a fer l’assaig general a porta tancada en un teatre i rodar l’espectacle.

I parlant de l’assaig a porta tancada. Falten 6 dies per tancar el concurs AMICS FILM AWARDS. Nosaltres anem rebent vídeos. I són molt xulos, ja veureu. Recordeu, que qui guanyi podrà assistir a l’assaig general el dimarts 6 de març (dos dies abans del primer concert).

I sí. També falten pocs dies perquè arribi la famosa aplicació ipod/iphone. Com ja sabeu l’aplicació havia de sortir el dimecres 15 de febrer, un dia després de la sortida del disco, però no patiu que ja falta poc. Us ho expliquem: si mai us animeu a fer una aplicació primer has d’obrir un compte amb apple (fax amunt fax avall i dies d’espera), pujar-la a la xarxa i després l’han de verificar perquè tot estigui correcte. Nosaltres estem en aquest punt “Waiting for review”. O sigui que pel que ens han dit hauríem de tenir l’app penjada gratuïtament a l’Applestore ben aviat. Seguirem informant. Waiting for news.

I si hi ha app d’apple també hi ha d’haver app per android. O sigui que hem començat a moure fils per tenir també l’app d’Els Amics en aquest sistema. Això sí: encara haurem d’esperar una mica.

Apunta’t a la newsletter