Busquem valents i amants del video. Sí, ho heu sentit bé. Ja fa dies que ens ronda pel cap i avui ens tirem a la piscina. Des d’aquí us presentem l’AMICS FILM AWARDS. I en què consisteix l’AFW? Doncs molt senzill. Tenim 3 videoclips candidats al festival:

Monsieur Cousteau, A Vegades i Déjà-vu.

Què us proposem?

El que us proposem és que ens feu la vostra interpretació personal d’un d’aquests tres videoclips. Feu el vostre clip amics. Pot ser una interpretació literal imitant el que fem nosaltres o una interpretació totalment free-style. Així que nois, doneu rienda suelta a la vostra imaginació i donem per iniciat el període per rebre les vostres propostes.

Com fer arribar el video?

Obriu un compte youtube. Pengeu el vostre video i ens feu arribar l’enllaç al nostre correu amicsdelesarts@gmail.com

Què haig de posar al correu i a la descripció del video?

El nom i cognom de la gent que ha participat en el video.

 Quan de temps tinc per fer el video?

Teniu temps fins el dissabte 3 de març a mitjanit. Des del diumenge 4 fins al dilluns 5 a mitjanit els videos estaran penjats a la web i la gent del bloc podrà votar el que consideri el millor videoclip del festival. El mateix dilluns 5 de març a mitjanit farem el recompte total dels vots i publicarem el nom del video guanyador.

 I què s’emporta el guanyador?

Doncs una cosa única i molt especial. Poder assistir a l’assaig general a porta tancada en un teatre de Catalunya del nou Espectacle Espècies per catalogar

Valents, esperem les vostres propostes. Teniu 17 dies per fer-nos arribar els videos.

MINIGUIA III

I dit això nosaltres seguim amb la nostra marató. Ahir vam visitar rac105, radio 4 i a lanit es va emetre el programa Generació Digital del canal 33. Aquí us deixem el link per veure el programa “Música Digital amb Els Amics de les Arts” .

I avui dijous serem a Com Radio. A les 11 del matí serem al programa “Al Dia” amb en Jordi Durán.

Acabat el programa agafarem el cotxe, i cap a Lleida falta gent!

A les 17:oo ens trobareu en directe a la Manyana TV al programa  “La sisena hora” amb en Ramón Redondo.

I a les 19:00h serem a l’Abacus de Lleida (Rambla d’Aragó, 14). Us hi esperem a tots!

Apunta’t a la newsletter