Amics, l’experiència de signar discos està essent fantàstica: hem passat per Barcelona, Lleida, i ahir erem a Tarragona. I n’estem molt contents. Avui doncs, ja tenim els bolis apunt: a les 19:00h serem al Mediamarkt de Girona. Us hi esperem a tots!

I seguim amb més notícies:

MINIGUIA 

El dilluns al matí a les 11:00 h serem en directe “Als Matins de TV3 amb l’Helena i l’Ariadna, i on tocarem Louisiana  i parlarem del nou disc.

I després una fantàstica iniciativa 2.0 que hem fet de la mà de la gent del 324.cat. Estarem des de la 13:30 fins a les 14:30 h fent un xat amb tothom qui  s’hi apunti per a comentar el disc, les cançons i tot el que vulgueu saber. Us deixem aquí la notícia.

AMICS FILM AWARDS

Ja estem començant a rebre les primeres propostes de videoclips als AMICS FILM AWARDS. Ens encanta veure que la gent s’hi anima.

Aprofitem per a respondre les qüestions que ens feu al bloc. Nosaltres, ja us ho diem ara, partim de la premisa de que “TOT S’HI VAL“. Llavors la gent ja votarà el que cregui que és el millor videoclip.

Comencem:

Esther diu:

16 febrer 2012 a les 13:43

Iep!!! Tenim un dubte!!!

Això va en play-back amb vosaltres a sobre? O hem de demostrar com de bé cantem?

-Ho pots fer com vulguis. Cantant, sense cantar. No cal ni que s’assembli al videoclip original.

 

Albert diu:

16 febrer 2012 a les 19:58

Ei Amics! Nosaltres tenim un grup de música, estaria dins les normes versionar una d’aquestes 3 cançons, gravar-la i fer el videoclip com si fossim vosaltres??

 – I tant ho podeu enviar nois. Hi ha molts videoclips que són la banda tocant. Per tant, si ens envieu un video versionant una d’aquestes tres cançons és perfectament vàlid per al concurs.
Ilona diu:

18 febrer 2012 a les 13:33

Jo també tinc un dubte: Ha de ser de “a vegades”, “déjà-vu” o “monsieur cousteau” o pot ser de qualsevol de les vostres cançons? Gràcies

– Ha de ser un d’aquests 3 videoclips. Déjà-vu, A vegades i Monsieur Cousteau.
Cati diu:

18 febrer 2012 a les 15:53

Tinc un dubte, al video clip, hi hem de soritr nosaltres mateixos en carn i ossos o no es necessari?

– No cal que hi sortiu vosaltres mateixos. Tot s’hi val!

Salut i ens veiem avui a Girona!

Apunta’t a la newsletter