Al final tot el que envolta un grup s’acaba reduïnt a una cosa ben simple. Més tard venen els concerts, el llançament del disc, la web, les xarxes socials, la promoció, els mitjans… però res d’això no té cap mena de sentit si al darrera no hi ha el més important: les cançons i la gent que les escolta. Espècies per catalogar són les noves dotze cançons. I avui deixen de ser només nostres per ser de tothom qui les vulgui abraçar. Benvingut Espècies per catalogar! Avui és un dia alegre i especial! I per començar-lo aquí va de regal la primera cançó del disc.

Bon dia!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Q0XOKT0trow]

L’AFFAIRE SOFIA

Una parella lingüística,
una oportunitat
d’enterrar l’affaire Patrícia,
fer dissabte emocional.

Una estona en cada idioma,
trenar una conversació,
jo t’ensenyo, tu m’ensenyes
i ens ensenyem tots dos.

Ella era nascuda a Grècia, bressol de grans pensadors.
De Parmènides a Sòcrates, d’Aristòtil a Plató.
I jo que desconeixia tots aquells senyors estranys,
me’ls imaginava amb barba i fotent gestos molt grans.

Vaig provar d’impressionar-la
fent un Google d’amagat:
“Llull, Pujols, Ramon Sibiuda”.
Cap dels tres li van sonar.

Tot mostrant-me l’erotisme
potencial del català,
va dir: “Joan, vull que m’ensenyis
a millorar el pronunciar”.

I si haguessis vist com reia intentant dir cotó fluix,
hagués dit “Despertaferro!” l’almogàver que hi ha en tu.
Amic meu, si mai t’hi trobes no t’ho pensis ni un segon
i que la filosofia ens ensenyi a veure el món.

Em va preguntar en què creia
mentre s’empassava el fum
i entrant a una indie disco
vaig citar, es veu, un tal Hume:

“Només crec en el que veig jo
i només us veig a vós”.
(Quan començo amb formalismes
és senyal que estic nerviós).

Va dir: “La teva oratòria deixa molt a desitjar.
Sovint val més un silenci. Sovint val més actuar”.
I entomant aquella màxima amb el màxim de dignitat,
jo vaig collir l’ego de terra i ella es va posar a ballar.

I com ballava!
Que tot de cop, el cercle es quadrava.
I quan Song2 de Blur sonava,
xiuxiuejant d’Epicur em parlava.

Mentre pujàvem l’escala
del seu pis, va deixar anar:
“Ara tu tries la trama,
tot flueix, deixa’t portar”.

I vaig dir: “Fem de viure una festa,
fem-ho abans de fer-nos grans
que demà serà impossible,
que demà ja serà tard”.

I per un cop les paraules, l’exacta combinació,
van esdevenir alquímia, van dissoldre la raó.
Vaig descartar tots els dubtes plenament il·luminat
quan li vaig veure tots els prismes: bé, bellesa i veritat.

I amb Schopenhauer
vam acabar en un afterhour.
I tot parlant de Schopenhauer
vam acabar en un afterhour.

Un petó, ja era de dia,
en un carreró del Born,
feliçment, tot condemnant-nos
a buscar l’etern retorn.

 

PD: Gràcies a tots per acompanyar-nos en aquesta nova aventura.

Comentaris

 1. Aleix, Dolors, Manel i Violant

  Hosti…. he llegit la lletra abans d’escoltar la cançó… i d’entrada, ja m’agrada! Boníssima la situació, hehehe.

  Ara ja escolto la cançó… 🙂 M’agrada!

  Uau. Ja és dia 14!!!! No m’ho puc creure!!!! Ashioashioashiooosshhhhhh!!!!!!

 2. Aleix, Dolors, Manel i Violant

  Sóc la Violant i estic molt emocionada!!!

  L’Aleix està ballant com un boig al ritme de les tres cançons que ja tenim,
  la Dolors prepara els vals de l’fnac, i
  el Manel ja fa cua a la porta…

  I falten tres hores perquè obrin!!!

  1. Violant

   Així m’agrada Manel, que escriguis en castellá perquè t’entengui tothom!! Estem super emocionades amb aquest meravellos esdeveniment!! 😀

 3. Oriol Roger

  Sou de veritat els millors, en serio, ara mateix no puc assolir el que sento, ja us fare algún comentari currat quant ho hagi escoltat tot en condicions! Ho sento però es que quant començo amb formalismes em poso nerviós!!!! Amics, trinfareu molt molt i per cert no canvieu mai!!

 4. Mireia

  Feliç dia de Sant… Espècies per catalogar!!!!!! Vull sortir ja de la feina i enfilar cap a l’FNAC! Avui tocarà escoltar el B&B al cotxe per anar fent boca… 🙂
  Petons amics! Ahhh! i #figaroalagiraespècies 😉

 5. Ramon

  Encara no he escoltat el disc i ja us vull felicitar. El tinc reservat al FNAC des del 6 de Desembre!

 6. Montse

  Gràcies per ser tan grans!! fins demà no puc anar a comprar el disc.. estic que no m’aguanto dels nerviiiiiis!!!

 7. BIBI

  Fa poc més d’un any que esperem això i ja ho tenim aquí. Sembla que no pugui ser. Us he enyorat més del que em pensava! Enhorabona, en una hora moooooolt bona! Sí, enhorabona a vosaltres, però sobretot a nosaltres!

 8. Dani

  Ens veiem aquesta tarda, amics! L’affaire Sofía està genial! M’ha fet gràcia que hi haguessin noms de filòsofs jajajajajaja
  QUINES GANEEEEEEEEEEEES!

 9. Jordi Salvadó Rius

  Bon dia des de Reus!
  Doncs ja amb el disc a l’iTunes, i amb una sola escoltada, només puc felicitar-vos per la gran feina. Caram, nanos, com ha millorat això!!!!! Potser sí que és un disc menys festiu que l’anterior… però és molt, molt madur. Ens hi posarem més a fons, tot esperant el bolo del Teatre Fortuny.
  Enhorabona per la criatura!!!

 10. Bernat

  Genials, de moment, les 5 cançons que he escoltat. Valdrà la pena el viatge exprés Riga-Barcelona per veureu’s a Tordera a l’abril. Molt grans!

 11. Guillem

  I ha arribat el gran dia! De moment, un tastet de Louisiana, un altre tastet de Sofia i un últim tastet de Carnaval a can Basté… Després escoltar l’Affaire Sofia sencer ja et fa veure el dia amb uns altres ulls. Això sí: costarà aprendre-se-la de pe a pa per corejar-la als concerts! Ara, a esperar la marató de ràdios i cap a BCN a comprar i, sobretot, a escoltar l’Espècies.
  Un any i una setmana després, és com si hagués passat una eternitat. Bentornats!!!

 12. Gemma A.

  Avui no treballo ni que em matin!!! Porto des de les 8:00 a la feina, enganxada a uns auriculars “roses” … quines ganes que arribin les 19:30 i anar a l’ FNAC a saludar-vos!!!
  Sou grans… gràcies per ser-hi!!!

 13. Esther

  És que sou la canya! Què gran “l’Affaire Sofia”! Explicant coses com les que ens passena tots, amb aquesta gràcia que teniu…Sou únics de debò, no sabeu les nits que m’heu fet passar! Enhorabona!

 14. Lourdes

  M’agrada la lletra i m’agrada la història; però la música, el ritme… no m’ha acabat d’enganxar (ara, segur que en uns dies canvio d’opinió! ^^).

  Quines ganes d’arribar a casa… m’hi esperen 12 espècies per catalogar! 🙂

  1. Lourdes

   Mira si sóc fàcil de convèncer, que amb un parell més de vegades d’escoltar-la, ja ha passat a ser una de les que més m’agraden… ^^

 15. Vicky

  Aquesta lletra i música si que esvenen alquímia senyors!
  Ja ho podeu ben dir que sou amics de les arts.
  Enhorabona!

 16. Enric

  Molta sort en el camí que avui comenceu !!! La contractura que no em deixa moure retrassarà que pugui venir a buscar el disc…
  però així que pugui vindré corrents !!! Bon viatge amics

 17. Alda

  Quin joc de paraules tu! jajaja. Genis, no teniu una altra descripció. Ens veiem a Igualada, i salut!

 18. Alícia

  Ostres quina entrada, oi?! M’ha recordat els Beach Boys!! 🙂
  Tinc 3 cds encarregats però no sé quan podré anar a Barna a recollir-los…..
  Sigui com sigui, per molts anys Amics!!!
  Una abraçada

  1. Mònica

   mira jo en tinc un i li vaig fotent canya a la meva neboda que és qui l’ha d’anar a buscar!!! Laia va……………

 19. Sílvia

  Us acabo d’escoltar i veure a RAC 1. Heu estat magnífics.Enhorabona! Ara esperar el “Tot és molt confús” i a la tarda “Divendres”.

 20. Cris_RB

  La meva enhorabona, m’estàn agradant moltíssim les cançons que he estat escoltant fins ara! Sou realment inspiradors. Com diu la gent, en aquest disc es nota la maduresa musical que heu assolit, sense deixar enrere el bon rotllo i l’il·lusió que he sentit en els altres discos.
  No puc esperar a tindre el disc firmat per vosaltres (atès que aquesta tarda em passaré per la FNAC), tinc moltes ganes!
  Que aquests dies vagin meravellosament bé!

 21. Elena

  Quan he escoltat la cançó per primer cop no m’ha enganxat pero a mesura que l’escolta li vaig trobant alguna cosa! Quines ganes d’escoltar la resta! Sou genials

 22. osynchrotron

  Felicitats pel disc. Al principi es fa estrany però de seguida surt el segell dels Amics i la gran qualitat de les vostres lletres. Musicalment un pas endavant! M’agradaria destacar Els Ocells i especialment Tots Els Homes d’Escòcia, transmet una emoció brutal. Enhorabona!

 23. Lluis

  Alguna manera de comprarlo ONLINE? del Itunes es pot extreure en format MP3 o el que sigui per portarmel al meu MP3?

  Quines ganes!!!!

  Atentament,

 24. Ignasi

  Situació moolt curiosa la d’avui: estava a l’fnac i he agafat el “discu” del carret d’una treballadora que encara els estava col·locant tots a l’estanteria, a la vegada que escoltava “Monsieur Cousteau” des de RAC1!. Al sortir estaveu parlant de com era (i és) de fàcil viatjar avui en dia i he decidit anar a l’Altair de Gran Via a inspirar-me on puc anar aquest estiu mentre escoltava ja “Lousiana o els camps de cotó”.
  I quina al·legria el tercer concert a Barna!!
  Apa Monsieurs, que vagi molt bé!

  PD: Sí, he fet una campana voluntària però necessària a la uni per comprar el cd a primeres hores 🙂

 25. Albert

  Acabo d’escoltar tot el disc i de debò…
  Ho seu superat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Totes són molt bones!!!!!
  Crec que fins i tot, millor que l’anterior!!!!
  Gràcies!

 26. Tomppa

  A Finlàndia 14 de febrer celebrem ‘ystävänpäivä’ que vol dir “dia d’amistats” … doncs que millor que celebrar-lo escoltant els amics 😉

 27. Albert Virgili

  Avui, tenia dos examens trimestrals… i quan finalment, els he acabat, he anat a l’FNAC i…. ja el tinc aquí! Brutal! Increïble.

 28. Mar

  Noiss estic molt impacient per sortir de l’institut i anar a comprarme JA el disc! Ja us donare la meva opinio quan l’escolti, pero segur que es espectacular!! Sou genials nois!!

 29. Albert Virgili

  Ostia… us he de dir, que he tret les entrades pel 28 d’abril i estic a PRIMERA FILA!!!!!! HOHOHO us veure de prop! ah i a mes tambe tinc entrades pel dia 25 de maig a l’hospitalet! Bububububu hahahah bieeeeen!

 30. Marta( I love amics de les arts)

  Hola Amics!

  L’affaire Sofia, m’ha agradat molt! Us torno a felicitar! Ens veiem en unes horetes!!!! Quinees ganees! Quan us vegi encara no hauré escoltat el disc, però segur que m’agradarà moltíssim!

  Bona tarda i pantalons!

  PD: Molt feliç de que hagueu obert un tercer concert al Coliseum…. espero anar-hi! 🙂

 31. Els de l'Aleixar

  Molta sort en aquesta nova aventura que de ben segur superarà les expectatives de tots nosaltres!!!!

  sou genials!!!!!

  Visca Catalunya i l’aleixar i el maresme :DDD!!!

 32. Myrna

  Gran disc, i amb les entrades a la butxaca per venir amb els meus fills a veure-us a BCN des de Palamós.Se’ns ha girat feina d’aquí al 28 d’Abril. Ens veiem al Coliseum.Felicitats amics

 33. Toni

  “Tots els homes d’ Escòcia” és, per a mi, la millor cançó del disc…els Amics que m’esperava trobar a tot el disc…un bonic cant a l’amistat…un Reikjavik positiu…

  Les altres estan a anys llum…suggereixen coses però no m’acaben de fer el pes…molta instrumentalització…melodies complicades de seguir i entonar… Suposo que fa falta escoltar el disc diverses vegades i en diferents moments…espero que en directe millori el conjunt en general.

 34. Climent

  Increïble! Ja tinc les espècies a tot arreu i entrades pel dia 28.

  Anava escoltant cançó a cançó i cadascuna em semblava millor, i al escoltar-les a l’inrevés em tornava a passar el mateix.

  Seguiu així!

 35. maria

  moltes gràcies amics!!! com a “filòsofa” us he d’agraïr aquesta gran cançó!!! és maquíssima, divertida, amb sentit! moltíssimes gràcies de nou per aportar el vostre petit i gros granet de sorra!!! sou mooooolt enormes!!! :)))

 36. carles

  Gràcies per regalar poesia.

  La millor es la de CARNAVAL, seguida de SOFIA i MIRACLES…

  Moltes felicitats! Segui aixÍ!!

 37. Maariinaa

  Nooois! Tinc un problemaaa! Vaig anar a l’FNAC a comprar el tíquet reserva per al CD i avui quan mun pare ha anat a buscar el CD no li han donat el cd especial, m’enteneu? Què faig? A més al tiquet constà que ja havia pagat 5€ (els del tiquet reserva) No se que fer! Ajudaaa!

  1. El putejat 2

   M’ha passat igual! Es veu que s’ha de portar també el ticket de compra, que amb la targeta superespecial no n’hi ha prou… fnac = butiflers!

   1. Maariinaa

    Uee! pensava que era l’unica! Però el tiquet ja el va portar mun pare i se’l van quedat els lladregots! JO VULL EL CD! BUTIFLERS!

  2. Yáiza

   “Lu” meu és pitjor: avui he desembolicat el disc… i no hi havia el CD dins. Aviam qui ho supera!!! (Dissabte anem a enfonsar l’fnac amb el tiquet de compra…)

   A algú més li ha passat? És una excepció o és una remesa dolenta?

 38. Sílvia de Reus

  Amics!!!!

  Us acabo de veure al programa “Divendres” de Tv3 i m’heu despertat encara més les ganes d’anar al vostre concert! Fantàstica la cançó en directe del Monsieur Costeau i fantàstics, també, vosaltres!
  M’imagino que totes les noves cançons seran especials, tinc ganes de sentir-les ja! Jo que tenia el CD demanat de fa temps al FNAC… però encara no m’ha arribat!!! això és gravissim!!! eh!

  Responent al Xavi Coral, presentador de Divendres de TV3: les lletres de les cançons les aprendrem en 2 dies els que realment sóm fans i bons seguidors dels amics! Jo ja em sé la del Costeau i la de Lousiana perquè des de que les heu penjat no he pogut parar d’escoltar-les. M’encanten!

  Ara només em queda esperar que Correus em porti el CD ben aviat, espero que abans d’aquest divendres perquè em faria molta il·lusió poder venir a la signatura de discos que fareu al Mediamark de Tarragona.

  Molta sort en aquesta etapa de promoció i felicitats per la “criatura”!!!

 39. Cris

  De veritat que enhorabona!:D
  El CD nou és una passada!! Cada lletra és màgica, té detalls increïbles i m’encanten, com sempre, totes les referències que feis! Només fris de tenir temps per escoltar-lo un cop i un altra, i malgrat haver-lo escoltat cent pics, encara trobar-hi matisos que no havia sentit! Increïble!
  Gràcies per ser tan grans!

 40. Cris

  moltissimes felicitats pel cd!!!! la veritat es qe cada vegada qe escoltava una nova cançó em portaveu a un món nou!!!
  Al meu poble es celebra molt el carnaval, i amb la canço Carnaval encara m’heu fet venir mes ganes de que arribi 🙂 em recorda a tot el que ens deien de petits sobre aquests dies!
  Enhorabona, gràcies i molta sort!!!!!!

 41. Pol Orobitg

  No m’ha extranyat que féssiu una música molt divertida i treballada, però el que m’ha sorprès realment és aquesta gran lletra!
  Moltes gràcies, m’ha agradat moltíssim i m’ha arribat també molt!

 42. Gemma Alonso

  Noooooisss!!!! Felicitats pel disc mol bones totes pero la num.1 bonisiiima hahhahahhaha odio la filo i de totes maneres ma encantat 🙂 ens veiem dvdres al kursaal d manresa q ja tink les entrades de fa moooool temps a primera filaa!!!!!! Una pregunta: vendreu el disc oi alla ??? El signareuuu?????

 43. xaviblanch

  Que gran l’afeire sofia, hem sembla una bona eleccio per obrir el cd. Per culpa de un problema logistic encara no tenim el cd, ens toca esperar un dia mes i tenir que passar el mono amb els podcast de les entrevistes, que hi farem.
  Bona nit i pantalons a tothom!!!!!!

 44. Alícia

  Boníssim!! La Raquel Sans ha tingut un lapsus al TN i en lloc de dir Espècies per catalogar ha dit Espècies Protegides!! 🙂 M’he tronxat!!

 45. Daniel Martínez

  Aquesta vesprada he comprat 2 Cd´s a l´FNAC València, un per a mi i un altre per a una bona amiga que no podia anar a comprar-lo perquè estava treballant, i a la mateixa caixa m´alegrat vore una noia que tambè duia 2 Cd´s, i els dos hem dit qüasi alhora “no en tenim prou amb un!”, i hem coincidit en que avui era com una mena de dia festiu per als dos pel fet de la sortida del disc!!!.
  Aquesta nit he quedat per a sopar i escoltar-lo, perqué si, perque per a nosaltres açò era un esdeveniment marcat al calendari, una celebració!!!
  I el que és millor encara , que ho continuarà sent tots els dies…
  Moltes gràcies per tot el que comuniqueu, transmitiu, suggeriu, inspireu, emocioneu… per la vostra amistat musical irreemplaçable!!!

 46. Mercè

  Jo ja el tinc!^^ Sou MOLT GRANS, nois! Seguiu així! Ens veiem dia 21, fent cua per tenir el disc firmat! 😛 PD: Espècies per catalogar és simplement B-R-U-T-A-L!!

 47. Albert Virgili

  Moltissimes gracies per signarme el disc! I per poderme fer les fotos amb vosaltres! Ara faradré davant dels amics meus! Bestials! Moltes gracies, de pell de gallina

 48. Aida FT

  Ooooooooohh!! moltes no, moltíssimes ganes (i encara són poques) de tenir el CD a les mans!!
  Estic desitjant que sigue dissabte i anar al FNAC de l’Illa a buscar-lo, ja que visc al sud de Catalunya!

  PD: Fareu algun concert per les Terres de l’Ebre, no?? ( “Una cançoneta i mon anam, ehh!!” )

 49. Iris Lambert

  Moltes felicitats Amics pel diiisc!

  M’ha encantat que en firmesiu el disc, també la
  meva disfressa de carnaval, L’home que treballa fent de gos,
  o vist d’un punt – segons en Dani- l’Spiderman.
  M’ha agradat molt els vostres comentaris =D
  que divertit.

  L’home que treballa fent de gos a carnaval!

  Pantalons i mitjons!

  PD: com a fotògrafa feliciteu l’Ibai, és un crack!
  Moooolt maques les fotos!

 50. Marc

  M’he comprat el CD avui i… genial! (No puc parar d’escoltar-lo)

  Al principi m’he “espantat” perquè em donava la sensació que eren masses “balades” i que tot era molt tranquilet. Però després poc a poc m’he adonat de la força, la vitalitat, el bon rotllo, etc. que desprèn. De debò que és BONÍSSIM!

  Tinc un dubte, per això.
  No vaig pre-reservar el CD, i per tant no tinc la cançó del Què tenim?. Hi ha alguna manera d’aconseguir-la? La penjareu aviat pel youtube?

  Moltes gràcies i felicitats!

  Mol

 51. Sílvia

  FELICITATS, AMICS, X AQUEST GRAN DISC!! a la que he pogut he anat volant a comprar-lo a l’FNAC amb la reserva que tenia i, de pas, m’he endut 4 cançons més x sorpresa =) (“El que tenim” és genial =)!) de debò que estava impacient per anar a recollir-lo! “Louisiana” em té el cor robat des del primer dia (no deixo d’escoltar-la!), però “Els ocells” i “L’home que dobla en Bruce Willis” també m’agraden molt…

  També us he vist a “Divendres” i quan pugui, “us recuperaré” de la ràdio…. estic impacient per anar al concert d’aquest fantàstic segon disc!

  I gràcies per tota la feinada d’atendre els fans, mantenir el web, etc, com ha apuntat abans el Ferran Piqué a la TV… això us fa ser molt propers i nosaltres ho agraïm =). Per molts anys, Amics!!

 52. Berta

  un CD genial!! i què millor que tenir-lo firmat des del primer dia i poder tornar-vos a saludar cara a cara! tot un plaer 😀

 53. Daniel Martínez i Ten

  Sopant aquesta nit i celebrant les noves cançons d´Espècies… Emocionats pregonament quan escoltem la darrera cançò del disc “Tots els homes d´Escòcia”. El silenci que s´ha fet quan ha acabat la cançò, és el silenci que només deixen les grans cançons quan acaben i t´han rebolicat el cos per dintre i no saps ben bè què fer sino és tornar a escoltar-la altre cop.
  I el millor de tot, com t´abelleix de compartir açò amb tothom!!!
  Gràcies per la vostra música i les vostres lletres, i l´espai i el temps que ocupen, que ens fan ser més Amics que mai!!!

 54. Clara

  No m’imaginava com seria el nou disc, deieu que seria diferents que “Bed & Breakfast” i això em feia dubtar una mica… però ara us puc dir que el nou disc m’agrada molt!
  Estic desitjant anar al concert de L’Hospitalet!
  Moltes felicitats Amics!

 55. Jordi

  Hola amics des d’Andorra,

  Escoltant la cançó “Louisiana o els camps de cotó” m’he posat una mica nostàlgic. Fa poc temps que sóc al país dels Pirineus, però he anat fent el meu aire. He dormit en llocs que ma mare no hagués aprovat mai, però estic content, i tot em va bé. I visitar un poblet petit, on m’he acabat quedant, i és des d’aquí des d’on ús escric. Més d’una noia m’està fent perdre el Nord….però ja m’arribarà el cop de sort. I sabeu?….el temps ho cura tot, i ho estic posant tot al seu lloc. Des del balcó de casa veig un cel espectacular encerclat per muntanyes, i a les nits surto a fumar i penso en els meus amics….que són una família per a mi…

  Perdoneu la parrafada, però aquesta cançó m’ha fet recordar perquè estic aquí, m’ha fet pensar en els meus i em fa seguir.

  De veritat, aquesta cançó és tant real com la vida!! Moltíssimes felicitats nois!! sou una passada!

  1. Carla

   Espero i desitjo que continuïs veient aquest cel tant espectacular encerclat per meravelloses muntanyes:)

 56. Carla serra

  buf despres d’un dia estressant i ple d’emocions, per fi vaig poder sentir el cd i ooooooo m’encatnta. Tantes ganes que tenia, i no meu decepcionat gens ni mica!!!

 57. Grimet

  Idò me sap greu però aquest nou disc em sembla el mateix que el segon disc dels Manel: molt fluixet, soso, mancat de la frescor inicial i, malauradament, un pas enrere. I ho dic amb molta pena… a veure si almenys en directe li donen una mica més de canya!

  1. Berta

   La primera impressió potser no és la que esperaves… però dona-li una oportunitat i escolta’l varis cops abans de rebutjar-lo! 😉 Almenys a mi, com més l’escolto més m’agrada!!

 58. almar

  m’encanta el disc!!!!! no el puc parar d’escoltar! jajaj les lletres son molt originals, amb moltes ganes de veure-hos amb directee :D:D

 59. Maria

  uauuu genial! felicitats x el disc, es molt profunt, cada canço hem trasllada a cada “historieta”

 60. Ainie Canyelles

  M’heu deixat fascinada amb el CD, porto tot el cap de setmana amb la mateixa llista de l’iPod. Vull venir a veure-us ja!!

Deixa un comentari