Amics, falten 8 dies per celebrar l’AMICS FILM AWARDS. Nosaltres ja estem rebent propostes. Des d’aquí us animem a que ens feu arribar els vostres videoclips.

Com funciona l’AMICS FILM AWARDS?

El que us proposem és que ens feu la vostra interpretació personal d’un d’aquests tres videoclips:

Monsieur Cousteau, A Vegades Déjà-vu

Pot ser una interpretació literal imitant el que nosaltres fem o una interpretació totalment free-style. Fins i tot una versió del tema tocant amb amics.

Com fer arribar el video?

Obriu un compte youtube. Pengeu el vostre video i ens feu arribar l’enllaç al nostre correu personal amicsdelesarts@gmail.com

Què haig de posar al correu i a la descripció del vídeo?

El nom i cognom de la gent que ha participat en el videoclip.

Quan de temps tinc per fer el vídeo?

Teniu temps fins el dissabte 3 de març a mitjanit. O sigui el proper dissabte.

Com es vota al millor vídeo?

Des del diumenge 4 fins al dilluns 5 a mitjanit els videos estaran penjats a la nostra web. Dos dies votacions.

La gent del bloc podrà votar el que consideri el millor videoclip del festival.

Quan se sabrà el guanyador?

El mateix dilluns 5 de març a mitjanit. Publicarem el nom del video guanyador al bloc.

 I què s’emporta el guanyador?

Doncs una cosa única i molt especial. Poder assistir a l’assaig general a porta tancada del nou Espectacle Espècies per catalogar que tindrà lloc el dimarts 6 de març.  Sigues el primer en veure l’Espècies en directe.

I ara preguntes freqüents que ens han arribat:

-Frequently Asked Questions-

Esther diu: 16 febrer 2012 a les 13:43. Iep!!! Tenim un dubte!!! Això va en play-back amb vosaltres a sobre? O hem de demostrar com de bé cantem?

Ho pots fer com vulguis. Cantant, sense cantar. No cal ni que s’assembli al videoclip original.

 

Albert diu: 16 febrer 2012 a les 19:58. Ei Amics! Nosaltres tenim un grup de música, estaria dins les normes versionar una d’aquestes 3 cançons, gravar-la i fer el videoclip com si fossim vosaltres??

 I tant ho podeu enviar nois. Hi ha molts videoclips que són la banda tocant. Per tant, si ens envieu un video versionant una d’aquestes tres cançons és perfectament vàlid per al concurs.

 

Ilona diu: 18 febrer 2012 a les 13:33. Jo també tinc un dubte: Ha de ser de “a vegades”, “déjà-vu” o “monsieur cousteau” o pot ser de qualsevol de les vostres cançons? Gràcies

 Ha de ser un d’aquests 3 videoclips. Déjà-vu, A vegades i Monsieur Cousteau.

 

Cati diu: 18 febrer 2012 a les 15:53. Tinc un dubte, al video clip, hi hem de soritr nosaltres mateixos en carn i ossos o no es necessari?

 No cal que hi sortiu vosaltres mateixos. Tot s’hi val!

 

Elisabet Codina per correu electrònic diu: 25 de febrer 2012 a les 21:10. Bona tarda, tinc un dubte sobre el que podem fer amb tot això del videoclip; és possible enviar més d’un videoclip? Gràcies!! Att. Elisabet.

Pots enviar tants clips com vulguis. El seguidors del bloc seran qui votaran al millor. Com més videos presentis més possibilitats de guanyar.

 

Erika diu: Nois! Moltíssimes gràcies pel cas que ens heu fet a la firma, sou els millors!!
Amb els nervis se m’ha oblidat fer-vos uns pregunta molt important que té a veure amb els Amics Film Awards: l’Auditori de Palma també entra al concurs o només és possible pels concerts de Catalunya?
Besades mallorquines!

L’assaig general a porta tancada el fem únicament un dia i a un teatre de Catalunya. És el darrer assaig que fem nosaltres abans de començar la gira.

 

Una pregunta, les votacions s’hauran de fer a la vostre web o hauran de votar des del el Youtube? ho dic perque l’altre dia amb les del meu grup per fer el videoclib vam estar-ho parlant i volíem votar totes als  videos que mes ens agradessin pero compta del Youtube nomes en tinc jo…

Les votacions es faran al notre bloc. Posarem un polldaddy i la gent del bloc podrà clickar un dels videos. 

 

Molta sort a tots. Falten 8 dies pel gran Festival AMICS FILM AWARDS.


Apunta’t a la newsletter