8 dies i comença el viatge

Amics, 8 dies i comencem la gira. I per celebrar-ho i per donar també la benvinguda a l’1 de març (per fi, la primavera ja s’acosta), comencem amb les notícies:

1. Avui dijous a les 9 h del matí es posen a la venda les entrades pel concert d’Els Amics a l’Auditori de Girona. Les podeu trobar clickant aquí. 

2. L’aplicació ha avançat. Hem passat de “Waiting for review” a “In review”. O sigui que ara mateix tenim un tècnic informàtic a Cupertino (California) descobrint i llegint els nostres posts. Aprofitem per dir-li: Hello dear Mr. Apple IT  it’s such a great pleasure to meet you at last and we hope that you’ll like our App.

3. Dit això seguim. Avui dijous a les 19:05  serem al programa No t’ho perdis del canal 33. Parlarem de viatges i de música amb la Núria Ferré.

4. Pels que ahir us vau perdre l’entrevista amb la Monte Virgili al Cabaret Elèctric la podeu re-escoltar aquí.

5. I més coses. Ahir buscant al google vam veure que feia 220 anys del naixement d’en gran Gioachino Rossini. Per celebrar-ho us posem la versió que vam fer de Largo al factotum del Barber de Sevilla.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Rno4Y9hbSdQ]

6. Els Amics Film Awards van embalats. Falten 3 dies!! per a tancar la convocatòria i estem molt contents de la bona acollida de la proposta 2.0. Cada matí ens mirem els vídeos que arriben i ens agrada veure lo bé que us ho esteu passant fent la vostra versió de Monsieur Cousteau, Déjà-vu o d’A Vegades. Si encara no saps de què va lo d’Els Amics Film Awards; tens una camara; amics decidits i voleu guanyar el poder assistir al concert a porta tancada (assaig general) d’Els Amics que tindrà lloc el proper dimarts 6 de març a un teatre prop de Barcelona encara hi ets a temps. Tota la info del festival aquí.

 Salut i espècies.

 

 

 

 

Apunta’t a la newsletter