Imatge del making off del videoclip "Monsieur Cousteau" (properament al bloc) Foto: Ibai Acevedo

Amics, gràcies a tots per la immensa rebuda que ha tingut el single d’en Monsieur Cousteau. Vau petar literalment la web. El vau fer trending topic (TT) a Twitter amb #MonsieurCousteau i vau batre el record Guiness de visites d’aquest bloc. Sí, sí, ho heu sentit bé: El dimarts 24 ha estat un dia històric per Els Amics i pel bloc que porta obert des del 2005 (podeu donar un cop d’ull a l’arxiu històric a la barra lateral). Mires enrera i veus quan al bloc hi havia un comentari per post o moltes vegades, amb sinceritat, cap comentari. Fins i tot, pensàvem que no ens seguia ningú i feiem posts amb el lema “Que hi ha algú“?. I avui veus aquesta rebuda. Veus l’activitat als comentaris i veus que la familia dels amics va creixent forta dia a dia. Gràcies a tots per ser-hi.

Si voleu saber més coses de com va néixer la cançó de Monsieur Cousteau podeu donar un cop d’ull a l’extensa entrevista que ens va fer l’Elisenda Soriguera i en Roger Palà aquí.

I nosaltres seguim. Aquests dies estem assajant intensament amb en Pol, en Ramon i els vents: en Tutu al trombó de bares, en Jaume a la trompeta i en Santi al saxo. Ells  són la secció de vents que ens ha acompanyat en la gravació del disc i que també seran a la nova gira d’Espècies. Ben aviat els coneixereu.

La botigueta: ens hem posat també a preparar els dissenys de les samarretes de la gira Espècies per catalogar. L’Oriol i en David d’Storeteam ja estan preparant la nova web de la botigueta. Ben aviat tindrem actualitzada la pestanya del bloc amb tots els nous dissenys.

Tele: I avui dijous ens podreu trobar a les 21:50 a TV3 al programa No me la puc treure del cap parlant d’amor, de desamor i de Jean-Luc.

Bolos: ens acaben de confirmar un nou concert. Els Amics serem a Vilafranca del Penedès al Teatre Casal el divendres 11 de maig a les 22:30. Les entrades i tota la informació les podeu trobar aquí 

Apunta’t a la newsletter