Foto: Pol Cruells amb el seu estimat telèfon

Amics,
sentim la poca activitat en aquest bloc els últims dies però estem amb mil fronts oberts per arribar puntualment el 14-F a les botigues amb tota la feina feta. Demà, per exemple, és el Dia-C. Ho tenim tot a punt. Durant tot el dia gravarem el videoclip de Monsieur Cousteau. Fa uns dies vam anar amb l’Oriol Villar (director) i la resta de l’equip a veure l’espai. Ens va explicar a fons la idea, el moviment de la càmera, els personatges… I tot fa una pinta espectacular. Estem molt contents de poder treballar amb un equip tan professional. Demà possiblement farem algun tweet durant el dia perquè veieu l’ambient.

Altres notícies telegrafiades:
Si ets de Reus i vols venir al concert del Teatre Fortuny que sàpigues que només queda una entrada. STOP. La Laia Marquès està enllestint el nou disseny del bloc i ben aviat ja el tindrem aquí. STOP. Un visca per l’Ibai Acevedo i en Cristian Beltri perquè finalment el seu disseny pel disc ja és a fàbrica. STOP. Hem començat a assajar per la gira i estem pensant quines cançons hem de rescatar “de les antigues”. STOP. Algun suggeriment? STOP.

Apunta’t a la newsletter