Amics,
no sabeu quines ganes teníem d’escriure el post d’avui. Per fi podem posar cara a Espècies per catalogar (2012). Ara ja podrem canviar la imatge del perfil del Facebook, del Twitter, de la capçalera del bloc…

La foto està feta durant el nostre Safari Fotogràfic per diferents punts de Catalunya. Aquesta concretament la vam fer prop del far del Cap de Creus. No cal dir que totes les imatges que surten al disc són obra del nostre inseparable Ibai Acevedo. Va ser ell qui ens va animar a triar aquesta imatge. De seguida ho va veure molt clar: “Chicos, es esta”. I com que l’Ibai quan es fot a xerrar et pot convèncer del que vulgui doncs així va ser. La veritat és que ens agrada moltíssim. És una bona síntesi de les idees que teníem quan vam plantejar les sessions: espais oberts, paisatges, cels, siluetes… Aquesta ho té tot. Ja veureu que les fotos del llibret són molt guapes també. Felicitats a l’Ibai i a en Cristian Beltri per la feina fantàstica que han fet dissenyant-ho tot plegat.

Què us ha semblat? Us agrada? Esperem els vostres comentaris, opinions, crítiques…

I més bones notícies…
A) Aquí teniu el setlist amb els títols de les cançons del disc.

1) L’affaire Sofia
2) L’home que dobla en Bruce Willis
3) Monsieur Cousteau
4) Els ocells
5) Louisiana o els camps de cotó
6) Carnaval
7) A aquestes alçades de la pel·lícula
8 ) Ciència-ficció
9) Miracles
10) L’arquitecte
11) El matrimoni Arnolfini
12) Tots els homes d’Escòcia 

B) El proper dilluns 23 de gener ja es podrà encarregar (“Pre-orders” com diuen els americans) el disc per iTunes.

C) I ara una de més grossa. Aquest dimarts 24 de gener estrenem el single del disc. Sí, amics! Per fi veurà la llum una de les nostres espècies: “Monsieur Cousteau“.

D) Ah! I per qui vulgui saber més coses, ja teniu al quiosc l’Enderrock del mes de gener. La secció “A l’estudi” dedica dues pàgines a la gravació d’Espècies per catalogar.

Amb ganes de que sigui dilluns.

Salut i espècies!

Apunta’t a la newsletter