Amics,
ben tornats de les vacances de Nadal. Avui dilluns, després del post “Habemus CD” que ens van portar els Reis, i de la vostra immensa resposta al bloc, seguim amb les notícies per fer més lleugera l’espera fins el dimarts 14 de febrer.

Us volem dir que ja sabem quina serà la cançó-single del nou disc. Es dirà Monsieur Cousteau, títol que fa referència a l’explorador i investigador submarí Jacques-Yves Cousteau. Una cançó per viatjar des de casa fins al món submarí, on tot està per descobrir, on tot està per explorar i catalogar.

I nosaltres no parem. Avui anem a fer proves de càmera pel videoclip. Sí, ho heu sentit bé. Aquest proper dissabte enregistrem el nou videoclip d’Els Amics, “Monsieur Cousteau”. No us podem desvetllar encara res de la trama però promet. El videoclip estarà dirigit per l’Oriol Villar de Villarrosàs. A l’Uri el vam conèixer ara fa un any quan vam gravar el mític Què tenim i des del primer moment vam tenir molt bon feeling. Així que l’Oriol, al timó, dirigirà el clip, juntament amb l’Emili Guirao, director de fotografia, i en Dani Molina, productor.

Salut i aventures!

Apunta’t a la newsletter