L’obra de la Seu

Amics,
Espècies per catalogar ja és una realitat. Tenim el disc a les mans. És molt emocionant veure que després de tant de temps les cançons ja són aquí. Com que és un dia especial ja podem desvetllar alguns detalls. Per exemple, ja us podem avançar que el disc tindrà 12 cançons. També us podem dir que en una cançó hem tingut la inestimable col·laboració del Col·lectiu Brossa. Cinc músics espectaculars que vam conèixer gràcies a en Ferran Conangla i que van acceptar jugar amb nosaltres a fusionar els dos estils. Els hi vam presentar una lletra i una harmonia senzilla perquè vestissin una cançó que es diu Carnaval i que ha quedat espectacular. Entre d’altres, també tindrem la cançó que tanca la trilogia de “L’home que…” i una cançó dedicada a un dels més grans catalogadors d’espècies del segle XX.

Dilluns ja enviem el disc cap a la fàbrica. Aviat us podrem ensenyar la portada, el llistat complet de les cançons i més cosetes. Que els Reis us portin moltes coses. Nosaltres no hem demanat res… ja ens han portat un disc! Si vosaltres encara no sabeu què demanar aquí teniu quatre idees! Nous concerts a l’agenda a Reus, Cassà de la Selva, Igualada i Granollers.

I recordeu que és l’últim dia per fer la reserva del disc a l’FNAC.

Salut!

Apunta’t a la newsletter