Amics,

La cosa es va accelerant. Cada dia que passa tenim més notícies per donar-vos. Així que comencem:

1. Avui Espècies per catalogar ja es pot pre-reservar a iTunes. Els de San Francisco ja l’han sentit i l’han catalogat a la seva botiga online. Clickeu aquí.

2. Seguim en el planeta de la poma. Portem uns mesos treballant en l’aplicació d’Els Amics de les Arts per ipod/iphone/ipad: notícies, agenda, mur, videos, llista de correu etc. En Mario Mir, de desctrl,  l’està dissenyat i programant per tenir-la llesta pel seu llançament oficial el 15 de febrer, l’endemà de la sortida del disc. Està quedant molt guapa. Ja veureu. L’aplicació la podreu descarregar gratuïtament des del nostre bloc.

Per anar fent boca aquí teniu una captura de pantalla:

3.  La nostra dissenyadora web, la Laia Marquès, s’ha posat mans a l’obra i ha fet aquest disseny tan xulo per celebrar que demà arriba el single de Monsieur Cousteau. Benvinguts al món de les Espècies per catalogar.

4. I com ja hem dit, demà dimarts 24, llançament oficial del primer single del disc: Monsieur Cousteau. El podreu escoltar a la nostra web!

Ja falta menys pel 14 de febrer!

Apunta’t a la newsletter